Ny svømmehall i Haugesund

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Svømmeklubben og triatlonklubben trenger ny svømmehall og Haugesund Høyre ønsker at kommunen skal bidra slik at vi får på plass en svømmehall så raskt som mulig. Vi ser ikke muligheter for at kommunen kan bygge et svømmeanlegg alene.

Kommunen har god erfaring med samarbeid med idrettsklubber i forbindelse med byggingen av idrettsanlegg. Vi ønsker derfor et samarbeid med en eller flere idrettsklubber, evt en privat utbygger.

Uansett hvilken modell som velges må idrettsrådet være med i planleggingsprosessen. Vi er derfor glad for at posisjonen nå får på plass møte med idrettsrådet.

For å vise at vi mener alvor har vi lagt inn 30 millioner kroner som et anleggsbidrag i økonomiplanen for 2018. Det avsettes derfor en ramme som kommunens anleggsbidrag dersom et eller flere idrettslag sammen ønsker å samarbeide med kommunen om å bygge og eie et delvis klubbeier svømmeanlegg som driftes av en eller flere klubber.

Haugesund Høyre håper dette kan utløse kreativitet og initiativ fra klubbene og/eller private utbyggere som kunne tenkt seg et samarbeid med kommunen.

Haugesund Høyre mener en ny svømmehall bør fortrinnsvis ligge i idrettsparken og vi mener vi må bygge en svømmehall for svømming og vannidrett og ikke et badeanlegg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken