Skivebom av Haugaland Kraft

Av
DEL

LeserbrevI årevis har vi hørt Haugaland Kraft sitt slagord «din egen kraft», vi har vært lojale og patriotisk avslått ett ukjent antall telefonselgere som vil ha oss til å bytte leverandør. Haugaland kraft er eiet av kommunen på Haugalandet, og slik er med å finansiere kommunale oppgaver med sitt utbytte.

Vi andre, både private og næringsdrivende, har lojalt holdt oss til Haugaland Kraft, tross av at det nok er mulig å finne billigere strøm hos andre.

For oss lojale har Haugaland kraft til og med innført ett fordelsprogram, «Gir mer», heter det. Mange mottok en epost med tilbud for en ukes tid siden, og hva var tilbudet? Jo, kr.400,- i rabatt hos nettbutikken Komplett ved kjøp av klær.

Ærlig talt, Haugaland kraft, her støtter det lokale næringslivet så vel på kjøpesentre som i sentrum dere, og så skal altså fordelen fra dere være å gi en håndstrekning til en nettbutikk - på klær!!?

Håper virkelig at vi slipper slike «tilbud» fremover. Om ikke rødt, så i alle fall gult kort til Haugaland kraft for umusikalsk oppførsel.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags