Politikk og politikk

Av
DEL

LeserbrevFor lenge, lenge siden var det et politisk parti som fikk navnet « Anders Langes parti» Partiet var ganske skarpt i kantene og låg vel langt til høyre. Det fikk mange til å våkne opp her til lands og det pekte på mange ting som de syntes var skjevt. Men saken var vel den at de var vel litt for skarpe for resten av «gjengen» på Stortinget og de ble vel holdt nede så godt det lot seg gjøre.

Partiet klarte seg gjennom mange stormer. Grunnleggeren var en gammel mann som en dag la han øynene igjen for godt, men han hadde skaffet seg en «kronprins» som førte partiet videre. En får vel kalle det for et protest parti mot skatter og avgifter og ville at «folk flest» kulle få litt mere penger til å rutte med.

Partiet hadde både medgang og motgang som de fleste partier får oppleve enkelte ganger.

Etter mange år fikk partiet ny formann, og en ting som de brente for var å få bort de «forhatte» bompenge stasjonene og hvis de kom i regjering så skulle de ordne opp i den saken.

Nå har partiet vært med i regjering i noen år men bom stasjonene står fortsatt fast i fjell. Vi hører ikke så mye til de krasse meningene lenger og om de jobber for «folk fest» er jeg heller ikke sikker på.

Drivstoff avgiftene er skyhøye og dreper så å si transport næringen. Det hjelper lite med fine ord den ene dagen og så legger en på avgiftene neste dag. Hvem er det de prøver å lure. Er vi velgere så naive at vi tror på alt som blir lovet der borte i Oslo.

På Stavanger kanten er det planlagt nye bom penge stasjoner og folk der er mildt sagt rasende. Tar denne avgiftshungrige regjeringen aldri pause i spekulasjonene på hvilken avgifter det skal påføre folk.

I Frp-leiren er det stille. Protest partiet er sovnet eller det er avgått med døden. Jeg har på følelsen at «folk flest» må klare seg selv for det er ikke like enkelt å kritisere politikken når en selv er med å skal bestemme den som når en står ute på side linjen og roper. Livet går videre og så får de som er valgt til å lede oss passe på jobben sin og stå for sine meninger.

Politikere har vel for så vidt aldri sagt ja, ja og nei, nei i sine uttalelser. Det kan være farlig og kan slå tilbake på dem så det må vel litt tåke legging til så folk må lure på hva de egentlig mener.

Så får vi se om framtidens trafikanter får bedre vilkår både i Stavanger og alle andre plasser der bom penge stasjonene står.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags