Tysvær-politiker om nye veier på Haugalandet

Av
DEL

LeserbrevI fredagens avis leste jeg innlegget fra Ola S Apeland med stor interesse!  Tenk endelig en politiker på Haugalandet som løfter blikket ut av sin egen kommune å tenker på hele Haugalandet.

Det har vært mye spalteplass og argumenter for og imot "omkjøringsveien" på Åkra, og det er tydelig at det er noen som ikke ønsker å se at det har skjedd en utvikling. Skal en virkelig bruke så mye av samfunnets økonomi og våre innbetalinger i bompenger på et prosjekt som muligens er utgått på dato ?  Er det foretatt en såkalt risikoanalyse nå, som underbygger at "omkjøringsveien" er viktigere enn ny vei Karmsund bro - Husøy - Kopervik ? Er det vurdert kost og nytte i forhold til ny vei i øst, for kortere og tryggere reise for alle i Skrudenes ?

Det er på tide at politikerne på Haugalandet ser hva som er viktig for oss alle, ikke bare er lokalpatrioter! Har vi ikke alle et ansvar for å se litt på kost nytte, som også Endresen fra Karmøy viser til i sitt innlegg. Eller skal vi Haugalendiger fortsatt akseptere at noen av våre politikere ikke bryr seg om kostnad om det dreier seg om vei eller andre forhold. Skal nå prestisje medføre bygging av en omstridt og muligens unødvendig vei, så kan resultatet fort bli 44 kroner i bompenger i rushtiden som det er blitt på Jæren. Har vi ikke alle et ansvar for å legge tilrette for bolig og arbeids-utvikling her ?

Lykke til Ola S. Apeland, håper flere politikere nå tør å løfte blikket å se hele Haugalandet.
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags