Pek fingeren mot de rette; politikeren!

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Å gi Stangeland maskin skylden og problemene for vindkraft er som å saksøke bilprodusenten fordi sjåføren var full. Vi må peke fingeren rett vei. Å true entreprenører er ikke veien framover selv om jeg kan forstå frustrasjonen hos vindkraftmotstanderne. Det er galskap det som skjer nå etter min mening! Jeg har som mange andre skiftet strømleverandør fordi jeg er motstander av vindkraft.

Vindkraft er i kraftig motvind for tiden. Heldigvis! Folk engasjerer seg, bruker sin markedsmakt og ikke minst sin forsamlingsrett. De bruker tiden til å skifte kraftselskap og til å demonstrere fredelig. Mange skriver sinte leserbrev og klager til lokale og nasjonale politikere. Som det hør og bør når et stort flertall har vedtatt store industrianlegg ut i uberørt natur.

Men når de når går etter entreprenøren og vanlige folk som bare skal gjøre en jobb bli det litt for mye. Dette er firma ansatte som jobber for å sette mat på bordet, normale folk som meg og deg.

Vi må bruke tiden på å klage, demonstrere og kreve endring hos politikere. De som har vedtatt det, og nå later som de er uskyldige opp i det hele. Så i stedet for å henge ut Stangeland-familien, bruk heller tiden på å bytte ut politiske partier som ønsker subsidiert vindkraft som ødelegger uberørt verdifull natur.

Noe noen kjører bil i fylla er det ikke hjulene på bilen, motoren eller resten av den som blir etterforsket, det er føreren av bilen. Det er litt over ett år til valg. Bruk stemmeretten din til å velge en ny edruelig sjåfør som ikke er for dagens vindmøllepolitikk.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken