Kuldesjokk i Haraldshallen

Av
DEL

LeserbrevFor et år siden skrev jeg her i Avisen et innlegg der jeg påpekte at svært få følger oppfordringen om å dusje og vaske seg uten klær  --  av hygieniske grunner og for å slippe mer klor i vannet i Haraldshallen.

Nå tilbake på besøk i byen etter ett år ser jeg at ingenting er forandret - voksne menn gjør som de skal, men svømmeklubbens medlemmer og mange ikke-etniske bryter alle regler og forskrifter. De gir blaffen når ingen kontrollerer dette. 

Det betyr mer klorbruk og dager hvor alt er stengt pga. av kloring.

Bassenget med en blanding av salt- og ferskvann er suverent og lettsvømt. En fornøyelse å dukke der. Det er også godt og varmt inne i bassengområdet.

Men med det samme folk kommer inn i dusj- og garderobe, bør de ha vinterfrakk på. Der er det iskaldt, folk skjelver og hakker tenner. Dette skremmer nok noen bort da det føles meget ubehagelig.

Kan det være så  vanskelig? I Tøyenbadet i Oslo er der skikkelige dører, og der fryser ingen. I Haraldshallen føles som om  temperaturen i dusj/garderobe er den samme som utenfor bygget. Hva med en god dør mellom billettlukeområdet og garderobe pluss litt varme på ?  Folk kan bli syke av dette kuldesjokket, og noen kommer aldri tilbake. Dårlig reklame når turister og andre skal få et så slett inntrykk av byen og dens manglende evne til å løse et så enkelt problem. Andre steder klarer de dette.
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags