Takk til ansatte ved Haugesund Sjukehus.

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi er fire personer som nylig var pasienter ved Haugesund sjukehus, ortopedisk avdeling. For en flott service vi fikk. To av oss ankom med ambulanse, to med bil. Fra vi ble møtt ved mottaket, til vi etter operasjoner kom oss og kunne reise hjem, var det kun smilende ansatte som alle viste omsorg for oss. Alt fra portører til sykepleiere, leger, renholdere og sykepleierstudenter, var alle veldig imøtekommende og blide. I tillegg var maten som ble servert oss helt topp. Det var slik at vi gledet oss til hvert måltid.

Vi har av og til observert i media at helsemyndighetene blir utsatt for kritikk, også sjukehus. Vår erfaring er det motsatte. Vi ønsker derfor å belyse det, så det også kan komme frem noe positivt, og det mener vi er berettiget. Vårt møte med Haugesund sjukehus bekreftet for oss fire, at vi bor i et av verdens ledende velferdsamfunn.

Vi har kun en ting å sette fingeren på, og det er at korridorene pr. i dag er litt smale til å bedrive rullatorkappløp(-:

Tusen takk til Haugesund sjukehus, og fortsett det gode arbeidet dere gjør.

Hilsen firerbanden på rom 408, ortopedisk avdeling.

Kjell Arne Magnussen, Frakkagjerd

John Rullestad, Skudeneshavn

Jan Egil Thormodsæter, Åkrehamn

Håkon Tveit, Skjold

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken