Vi er midt i sommerferien og det begynner å fylles på kamerarullen.

En sommer som kanskje har vært preget av fortvilelse over flystreiken som ødela sydenturen, etterfulgt av en økonomisk skrell på grunn av dyre bensinpriser så det ble norgesferie isteden. Og/eller frustrasjon over 12 grader og regn, etterfulgt av en selvpåført senebetennelse etter å ha sjekket yr-appen for 12 gang samme dag.

For innimellom irritasjon og frustrasjon finnes forhåpentligvis noen fine minner også. Som den dagen da dere måtte fyre i peisen i juli. Eller teltturen da alt ble vått og du ikke visste om du skulle le eller grine. Den gode isen som IKKE smeltet fordi det IKKE var for varmt. Den dagen det faktisk var sol og du fikk fyrt opp alle de 200 grillpølsene du hadde kjøpt inn. Eller ferieturen du endelig kom deg på, til tross for streik, renteøkning og korona. Eller kanskje opplevde du hetebølge, tenkte på Haugalandet, og innså at 38 grader faktisk var ganske så digg.

Uansett om du har hatt en glad eller en sur sommer, vi utfordrer deg til å sjekke kamerarullen din og dele ditt favorittbilde med oss. Alle som sender inn bilde er med i trekningen og kan vinne et gavekort på 1000 kroner!

Konkurransen avsluttes fredag 5. august, vinner trekkes og kontaktes i uke 32.

Det er flere måter du kan gjøre dette på:

1. Last opp ditt bilde via vår tipsportal, den finner du HER.

2. Send en mail [email protected] og merk mailen med Sommerbilde.

3. Send inn ditt bilde via innboksen på vår Facebook-side.

4. Send ditt bilde via innboksen vår på Instagram.

Det er mulig å sende inn bilder frem til mandag 22. august. Skriv gjerne en setning som sier noe om bildet du sender inn.

Fortsatt god sommer!