↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

970 11 992

Besøksadresse

Slettebøvegen 82
4270 ÅKREHAMN
  1. Beskrivelse

 

Startet på Karmøy i 2007 som enkeltpersonforetak som i hovedsak skal drive med trefelling og utleie av flishuggere,maskin utstyr osv. Vi holder til midt i åkrehamn og disponerer lifter,minigraver,flishuggere og litt diverse produkter i utleie,men det kommer hele tiden flere produkter i utleie parken etterhvert.

 

Mål

Vi har og satt oss mål om og vere den rimeligste trefeller\utleier med den beste serviceinnstillingen på haugalandet. Tar og på oss trefelling,graving,hekklipp også. Ring for gratis og uforpliktende anbud.

 

Utstyr

Vi har to flishuggere og en minigraver m\tipphenger pr dags dato. Flishuggerene som vi har tar stokkediameter fra 15 cm til 19 cm. Minigraveren er en 1.7 tonner Terex med pusseskuff,smalskuff,graveskuff og klype. Den kan også leies ut sammen med 3 veis tipphenger for bil med elektrohydraulisk tipp. Motorsagene vi disponerer er fra 30 cm til 150 cm sverdlengder.

 

Trefelling

Vi fjerner trær sikkert og effektivt på ulike måter alt etter forholdene.

Sverdrupsen Hage & Maskinutleie er dekket med fullverdig ansvarsforsikring.

 

Felling ved rot

Der vi vurderer felling ved rot som ett sikkert alternativ er dette det enkleste og rimeligste fellemetoden. Mindre skade på undervegetasjon/plen kan ofte forekomme.

 

Lift

I mange tilfeller står treet på en slik måte at eneste sikre alternativ er å plukke treet ned fra toppen. Her er lift ett godt hjelpemiddel. Ved bruk av lift er det også mulig å være ekstra skånsom med undervegetasjon/plen, bygninger etc.

 

Klatring

Der treet bør plukkes ned og det er lite gunstig med bruk av lift, er treklatring et godt alternativ. Jobben utføres på samme måte som med lift, og det er også her mulig å være skånsom mot underlaget. Nedfiring ved bruk av tau er fullt mulig.

 

 

Manuelt skogsarbeid

Vi tar også oppdrag knyttet til ordinært skogsarbeid som rydding av tomt/eiendom, tynning, felling i ulendt terreng og lignende.

 

Graving

Vi tar på oss graving i form av parkeringsplasser,garasjer,drenering og kjellerutgravinger. Vi kan skilte med 1,7 ton og 8 ton graver og har traktor me 10 ton nyttelast og liten tipphenger til bil til det små oppdragene. Vi har 8 års erfaring innen gravemaskinarbeide. Alle prisgivninger er GRATIS. Velkommen tilbake.