↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 81 10 60

Faks: 52 81 10 69

Besøksadresse

Åkravegen 125 B
4270 ÅKREHAMN
  1. Beskrivelse

Åkra Sementstøperi AS ble etablert i 1956, og har siden utviklet seg til å bli en solid bedrift på Haugalandet. Gjennom to generasjoner har familien Håstø videreført en bedriftsfilosofi, hvor kunden har stått i fokus. Målet har alltid vært at kunden skal lykkes med sitt prosjekt!

Vår virksomhet består av ferdigbetong levert med pumpe, båndbil, hydraulisk renne eller vanlig betongbil. Vi har ti biler tilsammen som tilhører betongavdelingen.

I elementavdelingen produserer vi plattendekk til etasjeskille i ulike bygg, alt fra garasje, privatboliger, leilighetsbygg og driftsbygninger. I tillegg produserer vi betongvarer til ulike bruksområder, som forskalingsblokk, murblokk, støttemur, heller og belegg.

Våre to kranbiler leverer varer og elementer, den ene er utstyrt med kran og plan med tipp for kombinert lass og den andre har kran og båtkrybbe for å kunne ta båtlåft og andre kranoppdrag.

 

Vi leverer deg varige verdier. Ved å velge betong og betongvarer får du et varig og vakkert resultat.


Bedriften er en av få produksjonsbedrifter som er igjen i Åkrehamn og driften foregår på det området som en gang var garden til eiernes bestefar, Ingvald Håstø.

 

Åkra Sementstøperi ønsker å fremstå som en positiv faktor i nærmiljøet og ønsker å ivareta en god relasjon med kommune og nabolag, så vel som kunder og leverandører. Det foregår en ganske stor trafikkmengde til og fra bedriften og i disse dager planlegges det fra offentlig side nye veier til oss og rundt oss. I denne saken er vi svært opptatt av at løsningen skal ivareta vårt behov så vel som nabolagets behov.

 

I en årrekke har bedriften sponset refleksvester til 1. klassingene på de nærliggende skolene. På mørke høstmorgener er det svært viktig at skolebarna er godt synlig langs veiene der bilene våre ferdes.

 

SELSKAPETS FIRE AVDELINGER:

FERDIGBETONG

TRADISJONSRIKT BLANDEVERK MED STOR KAPASITET

BLOKKPRODUKSJON

KVALITETSPRODUKTER TIL ULIKE BRUKSOMRÅDER

ELEMENT

ETASJESKILLER TIL SMÅ OG STORE BYGG

BUTIKK

BYGGSHOP FOR MUR OG FLIS