↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 81 10 60

Besøksadresse

Åkravegen 125 B
4270 ÅKREHAMN
  1. Beskrivelse

Betong er et allsidig materiale, og er et av verdens mest brukte byggmaterialer. Ved å benytte produkter i betong får du et holdbart og vedlikeholdsvennlig sluttresultat. Åkra Sementstøperi as er stolt av å kunne tilby ferdigbetong og en rekke betongvarer til mange ulike bruksområder.

 

KVALITET OG SERVICE

Siden Åkra Sementstøperi ble etablert i 1956, har bedriften alltid hatt kvalitet og service som de viktigste verdiene. Vi ønsker å gi råd og veiledning etter som kundene har behov for det, samt gi våre forhandlere den opplæring de trenger.

 

Til innkjørsel og hage tilbyr vi belegningsstein og heller, som sammen med en dekorativ støttemur gjør uteplassen funksjonell og vakker. Dersom man har en skråning kan støtte­muren Gardstein, som enkelt bygges ved hånd­stabling, være løsningen. De store betonglegoene benyttes gjerne ved større skråninger langs vei eller ved ­bygging av kai. Moringer i ulike vektklasser finner du også hos oss. Forskalingsdekker til leilighetsbygg eller eneboliger er et solid etasjeskille. Vi har levert dette til utallige prosjekter i distriktet kanskje det er løsningen til ditt boligprosjekt?

 

Ved å benytte produkter i betong får du et holdbart og vedlikeholdsvennlig sluttresultat. Vi ønsker at du skal lykkes med ditt prosjekt!

 

Se bedriftens hjemmeside eller facebook side