↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 70 30 30

Besøksadresse

Smedasundet 58
5528 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

Velkommen til Jatec AS - Sør i Smedasundet

Din lokale elektro entreprenør - Kom innom våre trivelige lokaler for en hyggelig prat.

 

Jatec AS ble etablert i 1945 som Brødr. Jacobsen AS. Installasjonsvirksomheten ble utskilt i eget frittstående selskap i 1990 og har idag ca 30 ansatte. Jatec AS utfører et vidt spekter av elektroinstallasjoner innen elektro og svakstrøm/telecom.

 

Helt fra starten i 1945, har vi utført elektroinstallasjoner i private boliger, hytter og naust.

Trenger du elektriker? Vi har fagfolk som kan hjelpe deg med gode løsninger enten det gjelder nybygg, ombygging eller vedlikehold av eldre elektriske anlegg. 

 

 

Jatec AS har utført elektroinstallasjoner i en rekke større kontor og forretningsbygg i Haugesund og omegn.  I tillegg har vi levert elektro installasjoner i offentlige bygg som skoler og sykehus.

I forbindelse med næringsbygg har vi også levert forskjellige alarm- og signalanlegg som eksempel:

  • Brannalarm
  • Innbruddsalarm
  • Adgangskontroll
  • Kameraovervåking
  • Tele- og datanettverk
  • etc. etc.

 

 

Gjennom over 30 års erfaring har vi opparbeidet oss en solid og bred kompetanse i marine og offshore-rettede installasjoner. 

Vi har bl.a. levert kontrollsystemer og elektroinstallasjoner på teleskopiske gangbroer, i tillegg til installasjoner på helikoperdekk og mindre moduler for offshore bruk. 

 

Jatec AS har godkjenning fra DnV GL Presafe for reparasjon, komplettering og ombygging av skap og bokser i EEx-d og EEx-e utførelse.