↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

970 53 154

Besøksadresse

Hesthaugvegen 24
5119 ULSET
  1. Beskrivelse

Et kjøkken med smarte løsninger

Vi i Herjedalskjøkken har mer enn 20 års erfaring med kjøkken og ser det som vår oppgave å fortsette å presse kjøkkenutviklingen fremover. Derfor har vi utviklet smarte skuffesystemer og kjøkkenløsninger som gjør hverdagen din på kjøkkenet enklere. Alt for at du skal lage mat, bake og slappe av på kjøkkenet ditt så enkelt og smidig som mulig.

 

Et kjøkken for alle.

Drømmer du om et fint, praktisk og lommebok-vennlig kjøkken? Herlig! Da har du kommet til rett plass. Vi tror at kjøkkenet er hjemmets viktigste rom og har derfor et stort kjøkkensortiment det finnes kjøkkenfronter for alle stiler og størrelser. Alt du trenger å gjøre er å velge nye kjøkkenfronter som vi monterer på eksisterende rammer

 

 

KJØKKENFORNYING - Fire enkle steg.

Steg 1: Vi tar en kaffe

Vi tar første møte på kjøkkenet ditt. Sammen finner vi de riktige kjøkkenskapene, skuffene og innredningen til ditt nye kjøkken over en kopp kaffe.

 

Steg 2: Dimensjoner & pris

Vi måler kjøkkenet på stedet og anbefaler smarte og praktiske løsninger. Du vil få et pristilbud på ditt nye kjøkken, og vi tilbyr selvfølgelig forskjellige betalingsalternativer.

 

Steg 3: Fremstilling

Skap og skuffer er produsert i henhold til kjøkkenskrogene du allerede har. Produksjonen foregår på egen fabrikk i Funäsdalen, hvor vi har produsert over 75.000 kjøkken.

 

Steg 4: Montering

Skap, skuffer, håndtak og mer blir montert og justert av våre montører. Vanligvis er kjøkkenfornyingen gjort på noen få timer.