↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 72 70 55

Besøksadresse

Spannaveien 152
5535 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

Royal Solskjerming AS er markedsledende innenfor produksjon av solskjerming i Norge. Se våre flotte kolleksjoner hos en av våre forhandlere.

Royal Solskjerming er en tradisjonsrik bedrift som siden 1949 har levert innvendig og utvendig solskjerming til våre kunder. Vi har alltid hatt som målsetning å produsere og levere varer til riktig tid og som møter kundenes forventninger. Persienner, Duette- og Plissegardiner, lamellgardiner, rullegardiner, gardinutstyr, markiser, utvendig screen og utvendige persienner ingår i vårt sortiment.

 

Med vår ekspertise, gjør vi ditt hus til det perfekte stedet å være. Våre produkter tilfører hjemmet ditt noe personlig og unikt. Med dine ønsker og vår kunnskap, finner vi sammen den beste løsningen for ditt hjem.

 

Innvendig solskjerming

Vårt store utvalg av innvendig solskjerming viser deg hvordan du kan gjøre ditt hjem unikt og personlig.

 

Utvendig solskjerming

Trenger uteplassen en oppgradering? Har du solvendte vinduer? Ønsker du variere hvor mye lys du vil slippe inn? Våre utvendige produkter kan hjelpe deg. De er tilpasset norsk klima og lar seg ikke rokke av vær og vind et godt valg når du vil ha full kontroll.

 

Bli inspirert!

Vi har mange flotte produkter. Her er et utvalg med bilder av våre produkter til inspirasjon.

Du kan også lese vår blogg for inspirasjon og nyheter.