↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 85 18 00

Faks: 52 85 18 04

Besøksadresse

Bygnesvegen 50
4250 KOPERVIK
  1. Beskrivelse
  2. Avd. Haugesund

Bygnes Bygg, avd Karmøy

Trygghet gjennom 50 år
Bygnes Bygg Haugesund & Karmøy har lange tradisjoner som lokale forhandlere av byggevareprodukter: fra skifer, granitt, naturstein, belegningsstein, mørtel og sand til tidsriktige fliser, ovner, peiser & kjøkken. Hos oss får du personlig service og oppfølging fra idè til ferdig montert produkt om du ønsker det.

 

 

Inspirasjon
Som din lokale forhandler står vi fritt til å velge de flotteste produktene fra de beste leverandørene. I våre butikker på Karmøy og i Haugesund treffer du våre dyktige fagfolk og du kan la deg inspirere av våre unike utstillinger.
 
Valg som skal vare
Om det er badet, kjøkkenet, stua, eller uterommet som skal fornyes, er mulighetene mange og valget ofte vanskelig å ta. Våre fagfolk kommer gjerne hjem til deg sammen med de aktuelle håndverkerne for å gi deg de løsningene som passer for deg og ditt hjem.

 

Våre produkter:

  • uterom
  • kjøkken
  • fliser til badet og resten av huset
  • ovner og peiser
  • baderomsmøbler og sanitærutstyr


Ønsker du inspirasjon til hvordan man kan fornyet hjemmet? Sjekk gjerne ut fotoalbumet vårt, eller ta turen innom en av våre butikker på Karmøy eller Haugesund for å se våre flotte utstillinger.

Med våre 50 år lange tradisjoner ønsker vi å formidle trygghet - for deg som kunde! Dra nytte av vår kunnskap, kontakt oss oss for mer informasjon, vi hjelper deg gjerne!

PS!! Avd. Karmøy selger IKKE kjøkken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klikk på bildene for for å lese våre nyeste kataloger.