↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 72 43 30
991 65 833

Faks: 52 72 43 31

Besøksadresse

Frakkagjerdveien 195
5563 FØRRESFJORDEN
  1. Beskrivelse

Vi er totalleverandør av klimaanlegg til private og bedrifter. Med mange års erfaring fra bransjen vet vi hva som fungerer i krevende norsk klima. Vårt uteklima påvirker i stor grad våre valg av inneklima produkter, og setter ekstra store krav til kvalitet og funksjonalitet.

 

Hvorfor velge oss:

  • Våre ansatte er kvalifiserte fagarbeidere
  • Vi har garantier på våre produkter og tjenester
  • Fokus på miljø viktig for oss. Vi bruker de mest miljøvennlige produktene på markedet
  • Kontakt oss i dag for en hyggelig prat om varme eller kjøling.

 

 

Varmeanlegg / varmepumper

Et hjem med en lun og god varme er et komfortabelt hjem. Vi bruker mye av energien i en bolig til oppvarming, og det kan være penger å spare på å velge det rette varmeanlegget.

Når en bygger ny bolig, er det mange valgmuligheter. I en eksiterende bolig må en gjerne fornye og eventuelt bygge videre på anlegget som er installert. Mange har sentralvarme eller vannbåren varme med olje eller gass kjel. Det finnes gode varmepumper som kan erstatte kjelen.

En luft-vann eller væske-vann varmepumpe som er tilpasset boligen og behovet, gir deg lavere fyringskostnader. Det er viktig å vurdere hele anlegget slik at en opprettholder komforten i huset med en ny varmekilde.

I nybygg egner også en varmepumpe seg til oppvarming. I mange nye hus som bygges i dag, oppstår det et kjølebehov i deler av året. På grunn av den gode isolasjonen er energien fra utstyr og personer grunn til at boligen blir i varmeste laget.

Spør oss i KGR AS om en kombinasjon av vannbåren varme og aircondition i samme anlegget. I tillegg til denne kombinasjonen varmes tappevannet også.

 

 

Aircondition / dataromkjøling

Vi leverer, monterer og utfører service på aircondition / dataromskjøling.

Kjøling av oppholdsrom og tekniske rom i både private boliger og i næringsbygg blir stadig mer aktuelt.  Nye boliger har en tendens til å bli varme i sommerhalvåret. Da kan det være smart å tenke helehetlig når varmesystemet velges.  Aircondition er mulig å kombinere med alle varmepumper, også luft-vann og væske-vann.

Bedrifter med datautstyr som avgir varme, trenger kjøling hele året for å virke optimalt. Ved for høy temperatur på data / serverrom kan dataanlegget ta skade eller stoppe. Trenger du kjøling på et datarom har vi utstyret du trenger, enten det er et stort eller et lite rom.

Ta kontakt så hjelper vi deg med en løsning, enten hjemme eller på jobb.

 

Kjøle- og fryserom

Vi kan utføre påbygging, ombygging, reparasjon.  Vi kan installere kuldeanlegg for alle typer rom.

Vi har lang erfaring i kjølefaget.  Ta kontakt så hjelper vi deg med alt, fra planlegging til ferdig resultat