↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 75 44 55

Besøksadresse

Frakkagjerdvegen 192
5563 FØRRESFJORDEN
  1. Beskrivelse

Håland & Karlson

Håland & Karlson AS ble stiftet i 1982, og er i dag en del av Garda Sikring som er Norges største innen faget områdesikring.

Siden 1985 har arbeidet vårt også omfattet montering av gjerder og porter. I april 2002 flyttet hele bedriften inn i nye og tidsriktige produksjons- og administrasjonslokaler på Frakkagjerd i Tysvær Kommune.

Vi kan i dag tilby en rekke aluminiumprodukter som trapper, leidere, rekkverk, skap, containere, porter, dører, fotballmål, rister og faste gitter, samt en rekke andre kundetilpassede løsninger. Vi er også forhandlere av flaggstenger i glassfiber.

Som kunde av oss skal du være helt sikker på at du får kompetansen, kostnaden og monteringen som skal til for at du og ditt selskap er trygge.

 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe dere med fysisk sikring.

 

 

Vi har sikret verdier og samfunn i over 100 år

Vi har sikret eiendom, verdier og mennesker i generasjoner. Garda konsernet består av åtte stolte selskaper med lang erfaring i faget, som har slått seg sammen for å kunne tilby deg som kunde enda bredere produktsortiment og ekspertise. Vi leverer alt innen fysisk sikring og vi leverer til hele landet.

 

Alt innen sikring vi skreddersyr løsningen for deg

Gjennom våre fire forretningsområder tilbyr vi sikring innenfor alt fra inngjerding av områder til anleggssikring, autovern og veisperring. Produktsortimentet er enormt. Det kan være vanskelig å vite akkurat hva du trenger. Vi kan sikring og hjelper deg å finne den optimale løsningen for akkurat ditt behov. Spør våre eksperter om alt, ingen spørsmål er dumme.

 

Stolt historie fremtidsrettede løsninger

Gjennom etableringen av Garda Sikring har vi vært opptatt av å beholde den lokale tilknytningen og historien fra hvert av våre åtte selskaper, samtidig som vi sammen skal tilby markedets mest moderne løsninger. I Garda skal vi alltid ligge i forkant hva gjelder produkter, løsninger og teknologi. Samspillet i konsernet skaper nye

muligheter for fremtiden.