↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 84 45 80

Faks: 52 84 45 81

Besøksadresse

Stølebuktvegen 8
4250 KOPERVIK
  1. Beskrivelse

As Marine Elektro

Elekrisk installasjon og service rettet mot skip og industri. Tavlebygging. Oljefyringsservice/montasje av nye olje- og gassfyringsanlegg. Men også hjem-elektriker'n.

A/S Marin Elektro holder til i egne lokaler sentralt i Kopervik. Med et samlet gulvareal på 1400 m² og en kailinje på ca 70 m ligger forholdene godt til rette for å ta imot utfordringer.

Fra starten i 1977 og frem til i dag har firmaet opplevd en jevn vekst. De fleste av våre elektromontører har lang fartstid i firmaet. Dette gir oss stor bredde i vår kompetanse.

Våre arbeidsområder spenner over et stort spekter. Fra vanlig husinstallasjon og industrianlegg til offshore anlegg og skipsinstallasjoner.

Vi foretar montering og service på oljefyringsanlegg. Her er det viktig å ha et rikelig delelager for å kunne foreta service på slike anlegg. Og det har vi. Utviklingen går mot gassbrennere. Også på disse nye anleggene har vi en god serviceavdeling. Det er ikke nødvendig for industrien på Haugalandet å "gå over bekken (Boknafjorden) etter vann", kompetansen finnes i Kopervik.

A/S Marin Elektro samarbeider med distriktets ledende tavlebyggerfirma; TAPRO A/S, som er sentralt plassert i Haugesund.