↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

901 07 496

Besøksadresse

Hovedgaten 6
4250 KOPERVIK
  1. Beskrivelse
  2. annonser

Vi hjelper deg med alt innen solskjerming!

Scandic Markiser AS er en av landets ledende bedrifter innen solskjerming med hovedkontor og produksjon på Gjøvik. Vi produserer og monterer bl.a terrassemarkiser, vindusmarkiser, innvendige persienner, utvendige persienner, plissegardiner, lamellgardiner, levegg og insektsnetting. Ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring.

Ta gjerne kontakt med oss på Gratis Grønt nummer 800 49900.

Ønsker du å bli kontaktet av oss? Trykk her!

Om oss:
Scandic Markiser AS er et norskeid firma som i 1995 ble etablert av 12 personer med svært lang bransjeerfaring. Selskapet har produksjon og hovedkontor på Gjøvik med avdelingskontorer rundt omkring i Sør- og Midt-Norge, samt forhandlere som dekker hele landet. Vi kan hjelpe deg med alt innen innvendig og utvendig solskjerming.
Scandic Markiser leverer alt innen solskjerming

Selskapet har en budsjettert årsomsetning på ca 100 mill. med 28 salgskonsulenter på hel og deltid med svært lang erfaring i bransjen. I produksjon og administrasjon på Gjøvik sysselsetter vi 35 årsverk. I tillegg har vi et meget bra montasje og servicestab på ca 25 stk som fagmessig utfører montasje og service. Årlig betyr det at vi leverer solskjermingsprodukter i privat og prosjektmarkedet til ca 8000 kunder.

Vi forhandler også varmepumper fra Toshiba.

Vi har et bredt utvalg av utvendige og innvendige produkter innen solskjerming som vi produserer selv. Alle produktene i vårt varesortiment blir produsert på vår fabrikk. Det betyr at produktene har en høy kvalitet og blir produsert etter eksakte mål og farger tilpasset kundens ønsker og uten fordyrende mellomledd.