↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

916 22 572

Besøksadresse

Straumøyvegen 41
5554 VALEVÅG
  1. Beskrivelse

VELKOMMEN TIL MESTERBYGG AS

Vi er et byggmesterfirma som kan gi deg hjelp og råd gjennom hele byggeprosessen. Vi kan blant annet hjelpe deg med tegning, byggesøknad, materialleveranser, oppføring og ferdigstillelse av bygget.

Mesterbygg.as leverer håndverkstjenester som innbefatter oppføring av nybygg, rehabilitering, påbygg og innredning.
Vi stiller med egne stillaser.
Mesterbygg.as består nå av 7 ansatte.
6 utdannede tømrere med lang erfaring er fordelt på de forskjellige prosjektene.
Byggmester Kåre Høyland, har et overoppsyn med alle byggeprosjekter. Alle avgjørelser, beregninger, materialvalg og kundekontakt går gjennom byggmesteren, som også daglig er ute på alle byggeplassene.

Vårt motto er:

FAGLIG HØY KVALITET PÅ ALL UTFØRELSE!

Mesterbygg.as er et byggefirma som holder til nord i Sveio. Vi tar på oss byggeoppdrag i Sunnhordland og Haugesund. Byggmester Kåre Høyland har drevet byggefirma i 20 år. Først som enkeltmannsforetak, og nå de sisste ti år med ansatte. Mesterbygg.as består nå av 6 godt utdannede tømerere og byggmester Kåre Høyland.

Vi kan hjelpe deg med alle typer snekkerarbeid!

Grindverk
Vi bygger også grindverk. Grindverk er en byggemåte som er blitt brukt sammenhengende på Vestlandet i mer enn 3500 år. Derfor er det også viktig å i vareta og viderføre kunnskapen og de gamle byggetradisjonene. Her er noen bilder fra et naust vi satte opp på Slettene i Auklandshamn våren 2012. Grindverket
ble først skjært sammen og oppsatt ved snekkerverkstedet vårt på Straumøy. Deretter ble det fraktet med båt til byggestedet på Slettene for endelig oppføring.

Kontakt oss:

Tlf: 53 74 21 77
Mob: 91 62 25 72

Epost: mesterbygg.as@gmail.com