↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

466 93 644

Besøksadresse

Sirivegen 3
5516 HAUGESUND
  1. Beskrivelse
  2. Annonser

 

FasadeFornyeren startet høsten 2007 ved at vi inngikk franschiseavtale med Vimax om salg og produksjon av vedlikeholdsfrie vindussprosser i distriktet Nord Rogaland og Sunnhordaland .
 
Det viste seg etterhvert å. bli et fruktbart samarbeid og sommeren 2009 sluttet jeg i annet arbeid og satset på full tid i firmaet.
 
Målsetningen til Fasadefornyeren er å kunne tilby et utvalg av produkter og tilbehør som gjør bolig og uteplassen til et område som innbyr til mer nytelse og rekreasjon enn  som en årlig stor arbeidsoppgave som nesten er umulig å få gjennomført.

Produktspekteret vårt spenner over Vimax vedlikeholdsfrie vindussprosser. Vedlikeholdsfrie vindusskodder,  vedlikholdsfrie terrassegulv,  vedlikholdsfritt rekkverk,  vedlikeholdsfrie glasslister alt i 100% vinyl (pvc).

November  2011 skriver vi forhandleravtale med Santex AB som er Skandinavias største og eldste produsent av hagestuer og vinterhager.  Vi er stolte over å ha fått på plass denne avtalen.  Dette er et  produkt som er i meget positiv utvikling og som vi venter oss mye av i tiden som kommer.

Juni 2013
Vi har i dag inngått avtale med Timbertech Svenska AB om direkte innkjøp og salg av Timbertech rekkverk,  Vi har solgt og montert dette rekkverket gjennom flere år og vår erfaring er at dette rekkverket er noe av det beste som i dag finnes på det norske markedet.

Mai 2014
Vi inngår avtale med Gapo AS  om  å forhandle deres garasjeportløsninger i vårt dekningsområde .Gapo har produsert garasjeporter i snart 30 år. Det hele startet i 1983 med produksjon av leddporter i furu og redwood. Nå er Gapo en av de største produsentene i Norge av stålporter, designporter og industriporter.

VI ER IDAG NORD ROGALAND OG SUNNHORDALANDŽS MEST KOMPLETTE LEVERANDØR AV VEDLIKEHOLDSFRIE PRODUKTER TIL FASADE OG UTEMILJØ