↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

913 55 395

Besøksadresse

Kirkegata 30
5527 HAUGESUND
 1. Beskrivelse

VELKOMMEN

Linda O. Mokleiv, driver egen praksis i Haugesund.
Jeg er sertifisert TFT alg og advanced terapaut, NLP Master Coach og Hypnoterapaut. Min visjon er å  hjelpe mennesker som ønsker forandring med dei vertøya som eg har med meg.

Jeg er trenet av noen av de dyktigste lærerne i Norge og Danmark, fra www.alternativet.no, og www.chrisgrew.dk.

Jeg har jobbet med mennesker siden eg var 17 år, og har utdannet meg jevnt. Siden 2004 har jeg jobbet med mennesker som sliter med sin psykiske helse/ og eller rusproblematikk.
Min interesse for rusproblematikk har ført meg til Oslo, og jeg utdanner meg får tiden til å bli Addictolog. Det står for læren om avhengighet.
Jeg staret med utdanning på Alternativet kurs og kompetansesenter i 2009, og Tankefeltklinikken ble et enkeltmannsforetak desember 2009.

Reg. MNLH ( medlem i Norges Landsforbund av Homøopraktikere )

Min helsefaglige bakgrunn:
Autorisert Omsorgsarbeider
Viderutdannet:
Psykisk helsearbeider
Rusomsorg
Kurs: Motiverende intervju
Yrkeserfaring med mennesker på mer enn 14 år

HYPNOSE
Hypnose = avslappet tilstand der sinnet er mere mottakelig for positive forslag
Transe = det samme som hypnose
Hypnoterapi = hypnose i behandling

Mange mennesker forbinder hypnose (transe) med noe skummelt der man mister hele kontrollen over deg selv, du sovner, og når du våkner vil du ikke huske hva som har skjedd, eller kanskje du ikke våkner i det hele tatt. Denne forestillingen har nok kommet fra filmer, bøker, media eller tv-program der f.eks folk går rundt å klukker i den tro om at de er kyllinger. Faktum er det motsatte. Du er helt bevisst når du er i denne transe tilstanden. Du hører alt som skjer rundt deg. Du er helt bevisst på dine tanker og hva som blir sagt. Hvis hypnoterapeuten skulle finne på å si noe er i mot ditt trosystem, noe du er helt uenig i, så vil du ikke bli med på det. Den som er i transe bestemmer alt. Hypnoterapeuten er bare ett mellomledd, eller en guide kan man si. All hypnose er selvhypnose. Derfor er det helt trygt. 

Jeg gjør oppmerksom på at all sykebehandling skal skje i samråd med din lege eller annet helsepersonell du har kontakt med. Jeg vil ikke komme med noen anbefalinger omkring noe som har med dine sykdommer eller medikamenter å gjøre.

? Hypnoterapi blir ofte brukt ved:
? Hypnoterapi blir ofte brukt ved:
? Røykfri
? Vekt
? Fobier
? Angst
? Smerter
? Sinne
? Vonde opplevelser
? Søvnproblemer

TFT
TFT kan benyttes når du har ubehag med:

 • adferd/ konsentrasjonsproblemer
 • alle former for frykt
 • avhengighet ( mat, røyk, andre rusmiddler osv.)
 • forbedring av prestasjoner
 • følelser etter vonde opplevelser
 • hodepine
 • lese- og skrive-problemer
 • motivasjon
 • nedstemthet
 • sinne / hat
 • sorg
 • sjalusi
 • smerte
 • stress
 • søvnproblemer / mareritt

TFT er en enkel metode for hjelp til selvhjelp uten kjente uønskede virkninger.
TFT er en metode som kombinerer østens kunnskap om kroppens energibaner og tradisjonell tankegang innen psykologi. TFT bruker de samme energibanene som ligger til grunn for akupunktur og soneterapi.

Mange har kanskje forsøkt tradisjonelle terapiformer, ofte uten den ønskede effekt. De kan komme fram til en dyp forståelse av problemer og årsaker, men uten at de irrasjonelle følelsene og uønskede spenningene forsvinner. Da er TFT et verktøy som stadig oftere blir brukt.

Med TFT beholder du selvsagt evnen til å føle frykt, angst og f.eks smerter. Vi forsøker med TFT i størst mulig grad å endre intensiteten i ubehagelige følelser slik at de blir riktigere i forhold til det man tenker på eller opplever. Hvis sterke følelser avtar vil dette kunne bli avløst av sinnsro og fravær av fysisk ubehag.

Dr. Roger Callahan, USA har utviklet og forsket på metoden i 30 år. Han er psykolog med mer enn 50 års erfaring.
Mats J. Uldal innførte metoden til Norge i 1997. Erling Skagseth ble som en av de første utdannet i Norge og har over 8 års erfaring med metoden.

HVORDAN SKJER BEHANDLINGEN
TFT gjennomføres ved at du som klient fokuserer på problemet ditt samtidig som pedagogen stimulerer punkter på kroppens energibaner med fingerbanking etter bestemte mønstre. Pedagogen stiller underveis spørsmål som avdekker hvilke tanker som er årsaken til ubehaget og stimuleringen av punktene kan føre til at ubehaget/spenningene opphører. I TFT utnyttes kroppens eget naturlige helingssystem og behandlingsformen har ingen kjente uønskede virkninger.

NLP/Coaching
NLP er et verktøy for å bedre kommunikasjon, skape endringer i fastlåste tankemønster og adferd. Motivere, endre overbevisninger og gi mennesker et sterkere ståsted innenfor menneskebehandling. Med innsikt og forståelse om de psykologiske mekanismer som ligger til grunn for at vi tar de valg vi gjør, er NLP kjent som en av de mest effektive og moderne former for psykologi.

En av forutsetningene i NLP er vår egenskap til å endre oss selv. Vi endrer oss hele tide. Ofte ubevisst. Gjennom livet ?programmerer? vi inn våre egne adferdsmønstre gjennom det vi sier til oss selv, både positive og negative ting. Når overbevisningen eller adferden er ferdig programmert lagres den inn i ditt ubevisste sinn og du trenger ikke tenke på den lenger. Kroppen har det programmert inn på cellenivå og adferden og tankemønsteret er automatisk operativt. (ubevisst) Verktøyene i NLP er en rekke geniale strategier som er modellert fra mennesker som har hatt suksess med dette på en briljant måte allerede. Man modellerte kun den mest briljante delen av deres strategi. Så ble det hele satt i system ? og resultatet er en verktøykasse med løsningsorienterte strategier som du kan lære ? slik at du kan lettere gjennomføre livet ditt med dine mål.

Selvutviklingsgruppe
Max 10 deltakere. Dette med tanke på selvutvikling. Passer får mennesker som ønsker å bruke NLP/ Coaching i møte med andre.

1. Deler om her/ nå
2. NLP/ Coaching
3. Finner løysninger

Ta kontakt på: 91 35 53 95

Priser:
900 kr timen voksne 
800 kr timen barn/ ungdom 
Selvutviklingsgruppe kr. 1500 i mnd 1 dag i veka.
Ved avbestilling mindre enn 24 t før, blir det sendt ut rekning for ikke oppmøte