↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 70 49 80

Besøksadresse

Salhusveien 186
5538 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

Tuff-Kote Dinol - ditt lokale Dinitrol Senter!

DINITROL SENTER KJEDEN er rettet mot bilimporthavn, kjøretøy, maskiner og sluttbruker. Teller i dag 28 autoriserte behandlingssenter som er rettet mot disse kundegruppene. Vi er ditt lokale Dinitrol Senter i Haugesund. Du finner oss i Salhusvegen 186.

NYE BILER RUSTER
Nyere biler er slett ikke rustfrie, tross galvanisering, sinkbehandling og bedre garantier.

Dette viser den siste undersøkelsen som er utført av det statlige svenske korrosjonsinstituttet i samarbeidemed de nordiske bilorganisasjonene.

Det blir rust eller korrosjon på alle biler, til og med din. Ingen biler er rustfrie. La ditt lokale Dinitrol Senter ta en gratis test av din bils rustbeskyttelse. For deg som bileier er det nesten umulig å oppdage om bilen er angrepet av 'snikende' rust eller korrosjon. Vi vet hvor det kan være rust eller korrosjon på din bil.

Er din bil angrepet av rust?
Vi heiser bilen opp og viser deg noen av plassene der angrep av rust eller korrosjon er vanligst. Under hele testen kan du være med og se om din bil er rustfri og hvordan den orginale rustbeskyttelse er utført.

Antirustbehandling
Det viktigste når en skal antirustbehandle en bil profesjonelt, er å vite hvor en skal sprøyte og hvilket verktøy og produkt en skal benytte for å oppnå best resultat. For å gjøre antirustbehandlingen trenger vi et spesialtilpasset sprøyteskjema for hver enkelt bilmodell. I dag bygges bilene mer og mer avansert. De har mer skjulte hulrom, avstivninger, airbagger og kollisjonsensorer som gjør det tynne karosseriet følsomt for rust.

Hos Dinitrol er dette med sprøyteskjemaer en prioritert oppgave. Trolig er våre skjema for antirustbehandling de mest omfattende som finnes på markedet i dag og kan hjelpe til å holde bilene mest mulig rustfrie.

Dinitrol er verdens største produsent av produkter for antirustbehandling og har utviklet en metodikk som gjør at vi på nyere biler kan gi 15 års garanti mot gjennomrust og holde dem mest mulig rustfrie.