↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 84 51 50

Faks: 52 84 51 51

Besøksadresse

Norevegen 30
5542 KARMSUND
  1. Beskrivelse

Norelco Elektro, Haugesund
ETR Elektro & Telecom er blitt Norelco. Vi er stolt leverandør av smarte el-løsninger til privat virksomhet, offentlige aktører og regionens utbyggere.

Over 20 år med utvikling
Vi har lang tradisjon for å levere smarte elektro-løsninger på Haugalandet. Vår elektrohistorie startet allerede i 1996 som HES. Siden 2001 har vi etablert oss som et solid elektroselskap under merkenavnet ETR. Nå satser vi fremover med navnet Norelco.
Vi brenner for å skape en god og trygg arbeidsplass og tilbyr årlig inntak av lærlinger. Dette mener vi er viktig for å sikre fremtidig arbeidskraft, samtidig som vi bygger opp et kompetansemiljø i en næring i utvikling.

 

Vi i Norelco tror på en fremtid med smartere el-løsninger, nå satser vi fremover for å skape en digital og bærekraftig hverdag.

Elektrobedriften Norelco kan tilby det meste innen elektro, automasjon, kontroll - og alarmsystem til både privat, landbruk og næring. Vi har bred kompetanse og ikke minst ansatte som brenner for deg som kunde og hvordan vi aller best kan løse dine el-utfordringer.
Dette gjør oss i stand til å ta på oss både mindre og større, mer omfattende prosjekt. Hva kan vi gjøre for deg?

Kontakt oss i dag så finner vi den beste løsningen for deg!

 

Belysning

Hva er riktig belysning i hjemmet ditt og hva bidrar det til? Få økt komfort og trivsel med gode løsninger for belysning.
Lys er viktig, enten det er inne eller ute, i nytt hus eller hytte, eller i bedriftens lokaler. På kjøkken og bad vil du gjerne ha gode lamper eller spotter som gjør arbeidet lettere, samtidig som du ønsker en koselig hjemme-atmosfære. I butikken er det viktig å vise fram produktene dine på en attraktiv måte. Vi blir med deg i byggeprosessen, fra tegnestadiet og til lyspunktene skal på plass.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om dine belysningsbehov.

Brann og sikkerhet
Norelco vil gjerne bidra til at hjemmet ditt blir tryggere. Vi kan hjelpe deg med forebyggende tiltak og løsninger for å unngå brann i elektriske anlegg eller apparat.

Alt for mange branner starter i elektriske anlegg, vi ønsker å redusere det tallet. Vi er din sparringpartner i el-vurdering av hus, hytte, landbruksbygg og næringsbygg. Vi viser deg også hvilke tiltak som reduserer brannfaren og som gjør hverdagen din tryggere.

Elkontroll
Vi utfører alle typer elkontroller som brannforebyggende elkontroll bolig, elkontroll landbruk og elkontroll næringsbygg, vi utfører også elektrotermografering.
Ved godkjent elkontroll av boligen eller bygget kan du få rabatt på din forsikring i ditt forsikringsselskap.

Ta kontakt med ditt forsikringsselskap om dette.

Alarm
Vi installerer også automatiske brannalarmanlegg for gårdsbruk og gartnerier.
MAGNUM 25 er en kraftig analog adresserbar brannalarmsentral med nettverksmuligheter. Et høyt nivå av redundans og backupløsninger gjør at MAGNUM 25 er godt i stand til å kontrollere de mest komplekse installasjoner.

Sertifiseringer
Vi er sertifisert av Teknologisk Institutt til å utføre prosjektering, installasjon, idriftsettelse, kontroll og teknisk behandling av automatiske brannalarmanlegg, samt å utføre uavhengig kontroll av automatiske brannalarmanlegg.
Vi er sertifisert av Det Norske Veitas (DnVGL) til å utføre elkontroll i henhold til NEK405 «Elkontroll i bolig og næringsbygg». Ved godkjent elkontroll av boligen eller bygget kan du få rabatt på din forsikring i ditt forsikringsselskap.


Elektro & Rådgivning

Du møter mange elektriske utfordringer i din hverdag. Vi i Norelco vil gjerne vere din rådgiver og sparringpartner for å finne gode og smarte løsninger.

Skal det bygges nytt hus, hytte, bygges på eller foretas oppgradering av et eksisterende anlegg kan Norelco stå for alt fra planlegging til gjennomføring og godkjenning av anlegget. Vi har nyttige løsninger som kan bli viktige i byggeprosessen. Norelco utfører også elektrisk installasjon i tilbygg, oppgraderinger eller modifikasjoner av bygg, nytt kjøkken, nytt bad, varmekabler med mer.

Spesialtilspassing
Til eiere av nærings- og industribygg tilbyr vi spesialtilpassede IK/KS systemer (Internkontroll/kvalitetssikring) som ivaretar både myndighetspålagte krav og egne behov for jevnlig vedlikehold og service på alle elektrotekniske installasjoner i nevnte bygg.

Installasjon
Vi utfører installasjon i landbruksbygg og næringsbygg, og er kvalifisert til å utføre installasjon av instrument rør, type Swagelok, Parker Hannifin og Gyrolok, i henhold til OLF Guidelines OLF 120, både landbasert og offshore. Ta kontakt enten dette gjelder reparasjoner, service, utvidelser og påbygg, eller nye installasjoner.

 

Lydsystem
Musikk og god lyd er viktig i hjemmet for mange. Kanskje må du ha yndlingsmusikken din på badet på morgenen, eller kanskje radioen er en fast følgesvenn til frokosten?

Vi i Norelco kan hjelpe deg med å installere et lydsystem som gir deg en god musikkopplevelse gjennom hele dagen. Vi kabler til alle typer lydsystemer, både på rehabiliteringer og nybygg. Her kan vi tilby både veggmontert, takmontert og gulvstående høyttalere.

Norelco kan installere et skreddersydd ELKO lydsystem i huset ditt.Lydanlegget felles inn i tak og vegger, og kan betjenes via fjernkontroll. Lydsystemene er laget i Plus-utførelse, og kommer i fargene svart, aluminum og polarhvitt.

Ønsker du særpreg kan du ramme inn betjeningspanelet i ulike designrammer. Lydsystemet kan plasserast hvor som helst i hjemmet, blant annet på badet. Systemet kommer også med DAB+. Lydanlegget felles inn i tak og vegger, og kan betjenes via fjernkontroll.

 

Landbruk & Næringsbygg

Vi utfører installasjon i landbruksbygg og næringsbygg.

Enten det gjelder reparasjoner, service, utvidelser eller nye installasjoner er vi klare til å bistå på dine prosjekter.
Vi er også kvalifisert til å utføre installasjon av instrument rør, type Swagelok, Parker Hannifin og Gyrolok, i henhold til OLF Guidelines OLF 120, både landbasert og offshore.

 

Miljø & Sparing
Norelco vil gjerne bidra til en grønnere hverdag. Med enkle tips kan du spare både miljø og penger.

Vi tar miljøansvaret på alvor, våre løsninger skal sikre gode energieffektive, miljøvennlige og økonomiske løsninger i markedet.

Du kan spare mye ved å utføre enkle tips som å : slå av lys i rom som ikke er i bruk eller skru ned varmen etter behov. Husk at halvparten av all strøm går til produksjon og oppvarming av hus, mat og vann.

Som bedrift kan du spare både miljøet og økonomiske midler på å ta fornuftige energivalg. Vi tar gjerne en gjennomgang av bedriftens energibruk for å se på potensielle områderfor å spare. Sammen finner vi de smarte løsningene som gjør din hverdag mer bærekraftig.
Skal du bygge nytt hus eller pusse opp? Lurer du på hvilken oppvarming du bør satse på? Ønsker du best belysning i næringsbygget ditt? Vi i Norelco ønsker å vere din sparringpartner slik at vi sammen finner frem til de beste løsningene.

 

Service & Reparasjon

Skal du bygge nytt hus eller pusse opp? Lurer du på hvilken oppvarming du bør satse på? Ønsker du best belysning i næringsbygget ditt? Vi i Norelco ønsker å vere din sparringpartner slik at vi sammen finner frem til de beste løsningene.

Vi leverer både små og store serviceoppdrag. Gjennom flere år i bransjen har vi opparbeidet oss erfaring og kompetanse til å utføre alle typer elektro- og telecomoppdrag, både i privat- og bedriftsmarkedet på hele Haugalandet.
Vi ønsker at dine behov som kunde alltid blir ivaretatt hos oss, vi har som mål å levere de gode løsningene for å gi huset eller hytta nødvendige oppgraderinger.

El-sjekk
Vi er sertifiserte til å utføre el-sjekk i henhold til forsikringskrav og retningslinjer som anbefaler sjekk av bolig hvert 5. år og industrianlegg hvert 23 år.

Vi kan blant annet tilby:
Elektrisk rådgiving, planlegging og montering i oppussing av bolig eller hytte, inkludert belysning, oppvarming og strømnett.
Montering av oppdatert lydsystem
Rådgiving om sparetiltak innen varme og lys, deriblant ENØK-tiltak.
Unngå skader på hus og hytte, som vannlekkasje på grunn av kulde
Rådgiving og tiltak innen brannsikkerhet. Oppgradering av sikringsskap.
Temografering for avdekking av feil og mangler i elektriske anlegg, samt utarbeidelse av tilpassede lovpålagte IK/KS systemer for bedrifter.

Tele & Data
Vi i Norelco kan levere fremtidsrettede og gode kommunikasjonsløsninger for både tele og data.

Den digitale utviklingen skjer stadig raskere, i Norelco er vi opptatt av at du som kunde kan få best mulig effekt av de digitale verktøyene. Vi leverer blant annet tilhørende nettverkselektronikk, som for eksempel switcher og routere samt trådløse løsninger for å kunne knytte både små og store nettverk sammen.

Fiber
Næringslivets behov for stabilitet, høye hastigheter og store mengder data som skal flyttes over datanettverkene har gjort vår kompetanse på fiberkabel ettertraktet. Ved hjelp av høy kompetanse, kontinuerlig utvidelse av vår kunnskap og riktig utstyr kan vi tilby fiber-relaterte tjenester av høy kvalitet.

Spredenett
Vi tester absolutt alle spredenett vi leverer, slik at kunden skal være sikker på at de får et anlegg som er lagt i henhold til spesifikasjonen. Til dette benytter vi måleutstyr med en høy nøyaktighet. Når kabelens lengde overstiger lengdene i spesifikasjonen, benyttes tapsfrie optiske fiberlinker som et alternativ.

 

Varme & Komfort

Vi ønsker alle å skape en lun og varm atmosfære, både hjemme, på hytta eller på jobb. Norelco sikrer deg god komfort.
Vi kan bidra med gode løsninger til oppvarming av bygninger eller uteområde. Norelco sine smarte løsninger vil både sikre bedre komfort hjemme og på arbeidsplassen, og ikke minst bidra til at du kan spare både penger, miljø og energi.