↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 83 17 23

Besøksadresse

Bøvågen 27
4262 AVALDSNES
  1. Beskrivelse

Salhus Treindustri AS

Leverer det meste av garasjeporter og sidedører!

Salhus Treindustri AS ble etablert i 1987. Vi har siden den tid i hovedsak drevet med produksjon av treporter og sidedører. De siste årene har salg og montering av stålporter vært en betydelig del av vår virksomhet.

I løpet av disse årene har vi opparbeidet oss god kompetanse innen garasjeporter, og våre produkter er av god kvalitet.

TREPORTER

Garasjeportene leveres i flere alternativer med hensyn til mønsteroppbyggingen.

Uansett hvilken type port som velges blir den tilpasset de ønskede mål både i høyde og bredde. Dette vil i praksis si at våre garasjeporter kan monteres i de fleste garasjer.

Vi har lagt stor vekt på at garasjeportene skal være problemfrie og lette å betjene uten bruk av krefter. Likeså er selve mekanismen enkel og robust slik at vedlikehold praktisk talt er et minimum.

Vi kan levere portene ferdig oljet eller ferdig malt i alle ncs koder. Når det gjelder åpning og lukking kan det også monteres elektrisk drift, automatikk og fjernstyring på våre porter.

Vi leverer også inngangsdører og garasjedører som er i samme stil som garasjeportene.

Våre treporter er testet både med og uten portåpner og er sertifisert i henhold til de høye sikkerhetskrav NS/EN 13241-1 setter. Portene er også testet og sertifisert med hensyn til varme- og lydisoleringsevne, vann og lufttetthet og vindbelastning.

AMARR STÅLPORT

Amarr stålport er laget av slitesterke stålplater som krever lite vedlikehold. Seksjonene er designet slik at alle modeller er klemsikre.

Du kan velge mellom to lags eller tre lags modeller for porter som etterkommer dine ønsker og behov med hensyn til energieffektivitet og støynivå.

Du kan enkelt tilpasse garasjeporten i forhold til husets arkitektur, ved valg av riktig portmønster og vinduer.