↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 80 80 80

Besøksadresse

Karmsundgata 175
5522 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

Haugesund Taxi er som navnet tilsier en leverandør av persontransport. Vi tar alt av oppdrag, og har biler som tar opptil 16 passasjerer. Vi er også behjelpelige med ekspresstransport av pakker hvis det skulle være behov for det.
Haugesund Taxi ble stiftet i 1932, og er distriktets eldste taxisentral. Vi holder til i den gamle drosjehytta på Flotmyr.

Vårt sentralbord blir betjent av Rogaland Taxi i Stavanger.
Vi er også og finne på appen TaxiFix. Denne bruker vi i samarbeid med over 30 andre taxi-sentraler over hele landet. Her kan du også finne kopier av alle kvitteringer på turer du har bestilt via appen eller betalt med kort.
Taxiene våre er utstyrt med CenCom taxametere. Alle takster styres sentralt. Det er ikke mulig for verken sjåfør eller andre til å forandre de takstene som til enhver tid gjelder for den enkelte sentral.
Samtlige av drosjene er utstyrt med topp moderne kommunikasjonsutstyr. Bilene «overvåkes» kontinuerlig av satelitter, også kalt GPS (Global Positioning System), slik at du som kunde er sikret at den bilen som er nærmest din bopel får turen