↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 73 60 33

Vakt: 911 59 400 / 911 59 401

Faks: 52 73 58 25

Besøksadresse

Årabrotsvegen 21 G
5515 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

Odd J. Miljeteig A/S - det solide valget

  • Graving
  • Masseforflytning
  • Boring
  • Sprengning
  • Transport

 

Odd J. Miljeteig A/S er et entreprenørfirma med over 40 år i faget. Det har gitt oss verdifull erfaring og høy kompetanse innen alle typer grunnarbeider. Navnet er i dag godt innarbeidet i markedet og forbindes gjerne med det solide og trygge.

Vi ønsker å være kundenes førstevalg også i årene som kommer, og strekker oss svært langt for at du som kunde skal bli fornøyd. Velkommen til en hyggelig fagprat!

 

Vi holder hus i Haugesund og regner hele regionen som vårt primærområde. Vi utfører alle slags oppdrag innen graving og transport med egne maskiner og biler, fra 3,5 tonn til 30 tonn, og sørger for å utføre oppdraget både effektivt og trygt. Våre oppdragsgivere er private, offentlig sektor og profesjonelle utbyggere.

Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet stor lokalkunnskap i regionen. At folk vet hvem vi er og hva vi står for er den beste markedsføringen vi kan få. Mange av våre oppdrag kommer da også som følge av anbefalinger fra fornøyde kunder.

Det er en tillitserklæring vi verdsetter meget høyt!

 

Tjenester

Våre tjenester favner oppdrag som vegbygging, vann- og avløpsanlegg, byggemodning av byggefelter, boligtomter og industritomter samt riving av bygg.

Graving: Vi utfører alle gravetjenester med topp moderne maskinpark og med dyktige og ansvarsbevisste førere.

Boring/sprengning: Vi utfører sprengnings- og borearbeider med innleid personell som en del av vårt totaltilbud. Vi samarbeider med de dyktigste i faget for å sikre at oppdragene blir utført på en trygg og effektiv måte.

Transport: Vi kan transportere det meste med eget, topp moderne utstyr. Ved behov, leier vi inn ekstra maskiner.

 

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål:

Odd Ivar Miljeteig:  911 59 400

Kåre Sigurd:         911 59 401