↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

909 41 048
482 89 971

Besøksadresse

Medvind Næringspark
5582 ØLENSVÅG
  1. Beskrivelse

Haugaland Bygg & Betong startet i år 2012, av Øyvind Hamre og Rasmus Tore Stople. De første årene var selskapet styrt fra Vikedal, men etter ekspansjon og utviding av tjenester ble bedriften flyttet til Medvind Næringshage i Ølensvåg. Vi er nå 25 ansatte og har brei kompetanse innen både betong og tømrerarbeid.


Nybygg
Skal du bygge nytt hus eller næringsbygg? Vi i Haugaland Bygg & Betong vet hvor viktig det er at du får gjennomføre det byggeprosjektet du drømmer om på en god måte. Vi har god erfaring med alle former for nybygg, og kan utføre både grunnarbeid og tømreroppdrag. Vi bygger både hytter, hus, industribygg og driftsbygninger i landbruket.

Rehabilitering
Bilde av rehabilitering av hus
Ved å gjennomføre en god rehabilitering tar du vare på husets eller hyttas historie og sjarm, samtidig som du får funksjonelle og brukervennlige løsninger. Vi har bred kompetanse innen rehabilitering av eldre hus. Vi kan gi deg gode råd om hvilke tiltak som vil lønne seg for ditt hus eller din hytte, samtidig som vi har tømrer- og murerkompetansen som trengs til oppussning av bygningen. Vi gjør rehabilitering på grunnmur, tetter murer og murer påbygg. Ved å modernisere huset ditt vil du også oppnå effekt med energibesparing.

Stein
Drømmer du om en ny mur av naturstein eller belegningsstein i hagen din? Kanskje du har lyst på en naturlig trapp av stein, eller hva med trapp i marmor? Vi utfører det meste innen steinlegging og muring, og gir både hagen og huset ditt det unike og personlige preget.

Betong
Bilde av steintrapp med betong
Vi tar på oss betongarbeid for både private hus og fritidsboliger, i tillegg til støyping av større næringsbygg og driftsbygninger i landbruket. Kaistøyping er også noe vi er stolte over å kunne tilby våre kunder. Vi kan også tilby tømreroppdrag og ferdigstilling av byggeprosjektet, i andre tilfeller samarbeider vi tett med flere andre entreprenører i lokal byggebransje.