↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

901 81 016

Besøksadresse

Noreveien 14
5542 KARMSUND
  1. Beskrivelse

For tak, Terrasser og membraner, Basseng  - kontakt oss!

Haugesund Takservice AS er Haugesunds eldste tak Entreprenør med Mesterbrev siden 1990 .vi en autorisert Protan Tak-entreprenør og -forhandler siden år 1990. Protan er en totalleverandør av systemer for tak membraner terrasser våtrom og radonsikring for nybygg og rehabilitering

 

Protans løsninger selges i Norden og i flere andre europeiske land. Tradisjonelt er Protan takbelegg blitt brukt på flate tak der kravet til styrke og tetthet er spesielt stort, men benyttes nå stadig oftere på skrå og buede tak.

Protan takbelegg er like velegnet til nybygg som til rehabilitering, og kan monteres på alle typer underlag. Protans membraner anvendes på mange ulike områder som terrasser med og uten overdekning, våtrom, torvtak, radonsikring, parkeringsdekker og tunneller.

 

Protan tak- og membransystemer er spesielt utviklet for nordiske forhold

Protan takbelegg er kjent for sine unike fordeler på flate tak der kravet til styrke og tetthet er spesielt stort, og siden begynnelsen av 1970-årene er det blitt tekket ca. 100 millioner kvm med Protan takbelegg. Protan tak- og membransystemer benyttes på alle typer bygg som industribygg, offentlige bygg. sportsarenaer, kjøpesentra og boliger.

 

Dokumenterte fordeler

Protan tak- og membransystemer kan dokumentere lang levetid, mekanisk styrke og minimale krav til vedlikehold. Med lavt energiforbruk til produksjon, transport og installasjon og med et system for resirkulering, er Protan tak- og membransystemer et virkelig miljøprodukt.

 

Spennende og riktige takløsninger

Med farger og profiler kan Protan takbelegg bidra til å gi taket en spennende arkitektonisk utforming. For torvtak, våtrom og terrasser samt andre anvendelser, dekker Protans membraner de fleste behov. Protan 2X er utviklet for tak som utsettes for ekstra stor belastning i byggetiden.

 

Trygg utførelse

Tekking med Protan takbelegg bidrar til å redusere brannrisikoen under installasjon og på det ferdige taket. Protan takbelegg sveises kun med varmluft, er selvslukkende og har lav brennverdi.