↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 76 58 61
913 51 981

Faks: 52 76 59 09

Besøksadresse

Frakkagjerdvegen 124
5563 FØRRESFJORDEN
  1. Beskrivelse

Traktor & Maskin AS

Traktor & Maskin sysselsetter idag av 11 årsverk, hvorav 5 mekanikere med bred erfaring. Vi har 3 servicebiler i drift og dekker området fra Bømlo/Stord og innover Hardanger, Røldal, Sauda, Suldal og har etter litt endringer ved Deutz-Fahr forhandler i Stavanger området også dekket Rennesøy/Finnøy og områdene nord for Stavanger. Når det gjelder resten av merkene vi selger så er det Boknafjorden som er grensen slik at vi har Bokn, Tysvær og Karmøy som våre sørligste områder og vi har også Haugesund og Sveio i vest.

 

Firmaet har med et par unntaksår levert positive resultater siden starten og har i 2016 passert 34 millioner NOK i Omsetning, noe som er en økning på over 10 millioner fra 2015 og beste årsomsetning siden 1971.

 

Leverandører / samarbeidspartnere

Zetor traktorer har vært med fra starten av og er det fortsatt, Same og Lamborghini traktorer kom med i bildet tidlig på 90 tallet da fabrikkene da begynte et samarbeid som har blitt stadig tettere og like etter begynte vi også å selge Deutz-Fahr.

 

Våre hoved samarbeidspartnere pr i dag er:

H.C. Pettersen Norge : Zetor, Deutz-Fahr, Lamborghini, Same og Iseki  traktorer og Krone gressutstyr.

Polaris Norway AS:  Polaris ATV terrengkjøretøy med 2,4 og 6 hjulstrekk, samt Polaris Ranger og tilbehør.

Andreas Stihl AS: Importør av Stihl produkter som motorsager, trimmere, ryddesager, høytrykksvaskere, plentraktorer, gressklippere, kompostkverner og verneutstyr.

Grene AS:  Rekvisita, verktøy og arbeidsklær til Butikk.

Kellfri : Grinder, forhekker, tømmerhengere, jord og skogbruksmaskiner, gressutstyr.

Sisu Produkter AS: Maskiner for jord og skogbruk og utstyr til minitraktorer.

H.C.P Ringen:  Redskaper og utstyr til Landbruk.

Maskin Importøren: Maskiner for jordbruk skogbruk og anleggsvirksomhet

 

Historie

Traktor & Maskin ble etablert i 1971 med Selmer Nesheim som daglig leder i øvre Vats, i Vindafjord Kommune nord i Rogaland.Det var da en Avdeling i Importselskapet  Traktor & Maskin og ble kalt Traktor & Maskin Avd. Vestlandet. I 1977 skiftet selskapet navn til Motokov Norge AS Avd. Øvre Vats.

 

Steinar Eidhammer tar over

I 1979 begynte Steinar Eidhammer å jobbe ved avdelingen, han overtok som daglig leder i 1984 og fikk i 1990 tilbud om å kjøpe ut avdelingen i Vats og fortsette med Motokov som importør. Han benyttet  seg av denne muligheten og tok da tilbake Traktor & Maskin navnet.

 

Neste generasjon

Steinar Eidhammer satt som eier og daglig leder av Traktor & Maskin AS frem til 31.12.2015 Da ønsket han å trappe litt ned på jobbingen og solgte derfor virksomheten videre til Mathias Hausken Skree som sitter som eier og daglig leder pr. i dag. Vi heter fremdeles Traktor & maskin AS  og kjernevirksomheten er fremdeles rettet mot Landbruk og anleggsvirksomhet.

 

Ny avdeling

6. april 2019 åpnet ny avdeling av Traktor & Maskin på Frakkagjerd i Tysvær kommune. Flott og innholdsrik utstilling av produkter fra blant andre Polaris og Stihl.

Med ny avdeling blir Traktor & Maskin et enda mer naturlig valg for kunder på Polaris og Stihl i Haugesund og Tysvær.