↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 71 35 10
957 60 542

Besøksadresse

Kirkegaten 190
5525 HAUGESUND
  1. Beskrivelse
  2. Service

VELKOMMEN til Kalland AS.

Vi har stort utvalg i Varmepumper og Gasspeiser. Vi leverer og installerer kvalitetsprodukter innen: Varmepumper luft/luft og luft/vann. Aircondition, Gasspeiser, Bioenergi - Pellets og vedovn, Kuldeanlegg næring, Kjølerom, Kjøleaggregat, Kjølehjørner, Splittaggregater, dører til kjølerom, Avfuktere til bolig og næring. Vi utfører også levering/legging av Gulvvarme rør, Radiatorer og Viftekonvektorer. Gassinstallatør.

Om Kalland AS

Firmaet Hans Kalland ble startet i 1979 innen kuldeteknikk og ble endret til Kalland Kulde AS i 2002 og Kalland AS i 2006. 

Kalland AS er i dag autorisert forhandler innen varmepumper og aircondition for privatboliger, næringsbygg og industri. 

Vi leverer kvalitetsprodukter fra kjente leverandører som ABK AS (Toshiba), Friganor AS (Daikin), Miba AS (Mitsubishi), Robert Bosch AS, Thermocold AS, GassEx (Bellfires Gasspeiser), Tolcon AS (Faber Gasspeiser), Ole Chr. Bye AS og F-Tech.

I vårt produktspekter inngår alt fra luft til luft varmepumper og aircondition, luft til vann og væske/vann varmepumper for privatboliger og næring. Luftrensere, Kondenseringsaggregater, Isvannmaskiner, Dataromkjølere og Fancoils. Kjøleaggregater, Kjølerom og Kjølehjørner, Gasspeiser, Gassovner, Avfuktere.

Vi har spesialisert oss på oppvarming med varmepumper, gass, bioanlegg, avfukting og kuldeteknikk.

Vi har gjennom mange år opparbeidet oss et stort kundenett på hele Haugalandet og omegn. Vår styrke er at vi tilbyr kvalitetsprodukter til gode priser.

Velkommen til oss - Vi har stort utvalg i varmepumpemodeller og flotte Gasspeiser !

Vi hjelper deg med dine planer - Faghandel gir trygghet !

http://www.toshibavarmepumper.no/Produktliste/

http://www.daikin.no/index.html

http://www.tolcon.no

http://www.miba.no


Kalland er også gassinstallatør.