↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 79 52 16

Faks: 52 79 54 49

Besøksadresse

Erøy
4233 ERFJORD
  1. Beskrivelse

ERØYVIK TREVARE AS

Gode løsninger gjennom godt håndtverk

 

Erøyvik Trevare as er en tradisjonsrik familiebedrift som ble etablert i 1945.

I 1998  investerte i nye produksjonslokaler, kjøpte oss toppmoderne maskiner og spesialisere oss på skreddersydde løsninger av trapper, vinduer og dører. Vi er totalleverandør og leverer alt fra i idé til ferdig monterte produkter.

 

GODE LØSNINGER GJENNOM GODT HÅNDVERK

Erøyvik Trevare as er en tradisjonsrik og moderne familiebedrift som ble etablert i 1945. Den gang produserte vi båter, i tillegg til trapper og vinduer.

I 1998 gjorde vi noen gode og fornuftige valg i forbindelse med generasjonskifte. Vi investerte i nye produksjonslokaler, kjøpte oss toppmoderne maskiner og spesialisere oss på skreddersydde løsninger av trapper, vinduer og dører.

 

Moderne produksjon

En moderne maskinpark gir oss en fleksibel og effektiv produksjon med stor nøyaktighet. Trappene blir tegnet i et trappetegningsprogram og frest i en CNC maskin. (CNC er en datastyrt fres). Dører og vinduer blir også frest i CNC. Dette gir stor nøyaktighet og god kontroll.

 

Fagkompetanse gir gode produkter

Vår lange og bevisste satsing på kvalitet og brukervennlighet har gjort oss til en viktig medspiller for våre kunder. Vi gir en helhetlig vurdering av trapper og trappeløsninger, dører og vinduer både når det gjelder individuell tilpasning, form, farge og dekor.

Produksjonslokalene ligger idyllisk til ved fjorden i Erfjord, Suldal Kommune.