↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

903 63 602

Besøksadresse

Skånevikveien 23
5593 SKÅNEVIK
  1. Beskrivelse

Varmepumper i Hordaland og Rogaland
Din leverandør av varmepumper alltid høy kvalitet
Får du høye strømregninger vinterstid, og ønsker å økonomisere ditt varmeforbruk? Da burde du vurdere en varmepumpe.

Hvor er vi, og hva gjør vi?
Energikomfort AS holder til i Skånevik sentrum i Etne kommune, og utfører montasje av og service på varmepumper fra Toshiba, Fujitsu, LG,Panasonic ,  Mitsubishi og Daikin. Vårt selskap er også godkjent for elektroinstallasjon. Besøk gjerne vår butikk i Skånevik sentrum like ved Larsens Bakeri.

Kvalitet og driftsikkerhet
Alle de merker vi monterer er anerkjent verden over for sine varmepumper med høy kvalitet og driftsikkerhet. En varmepumpe skal vare i mange år og den skal være en investering, økonomisk og helsemessig sett

Vårt firma
Energikomfort AS ble etablert i juni 2010. Vi er NOVAP- godkjent varmepumpeforhandler, og vi er i tillegg godkjent elektrobedrift. I dag har vi 4 heltidsansatte, og tar oppdrag i hele Rogaland og deler av Hordaland (Karmøy, Haugesund, Vindafjord, Ølen, Vikebygd, Sandeid, Etne, Skånevik, Kyrping, Kvinnherad, Odda og Bjoa).

Over 1000 varmepumper lang erfaring
Vi i Energikomfort AS har med tiden montert over 1000 varmepumper. Vi har lang erfaring innen både levering, montering, vedlikehold og service. Vårt hovedfelt er varmepumper, men vi utfører også montering av gulvvarme, og har arbeidet mye med gulvvarme siden oppstart i 2010.

Det lønner seg å investere i komfort
Ved å investere i varmepumpe får du lavere strømregning og bedre inneklima samtidig som du gjør en innsats for miljøet. Norsk Astma- og Allergiforbund har anbefalt våre varmepumper.

Hvor mye kan du spare?
Sammenlignet med tradisjonelle oppvarmingskilder kan en varmepumpe mer enn halvere oppvarmingsutgiftene for en normal husstand.

Toshiba luft/luft og luft/vann varmepumper
Toshiba har ledet utviklingen innen varmepumper de siste 25 år og er vinner av flere uavhengige tester. Ved å velge Toshiba gjør du en investering i kvalitet som lønner seg.  Se film om Luft-luft og Luft-vann varmepumpe.

Energimerking
Energimerking av boliger og bygninger er obligatorisk ved salg og utleie. Energimerking skal øke bevisstheten om energibruk og løsninger som kan gjøre boligen eller bygningen mer energieffektiv.  Alle boliger og yrkesbygg som selges eller leies ut skal ha en energiattest. Yrkesbygg over 1000 m2 skal alltid ha gyldig energiattest. Energiattesten består av et energimerke som viser bygningens energistandard.

Befaring
Et kjøp starter alltid med befaring.  Det er viktig at valg av varmepumpe er tilpasset den enkeltes behov, eksisterende varmesystem, størrelse på bolig og klimasonen for å sikre optimal effekt. Ta kontakt og be om en gratis befaring!