↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 72 89 88
901 07 457

Faks: 52 72 64 79

Besøksadresse

Industrigata 8
5537 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

Velkommen til Dekkmann AS, avd Haugesund

Vi tilbyr lettmetallfelger, batterier, kjettinger, sikringsutstyr, dekkadministrasjon, 24-timers service, Euro-service, brukeropplæring, fornøydgaranti, oljeskift, dekkhotell og hjulstillingskontroll.

Om Dekkmann
Dagens Dekkmann er resultatet av en sammenslåing av to selskaper; Olrich Gummiservice,
som ble startet så tidlig som i 1929 og Dekkmann, som ble etablert i 1957. Olrich navnet ble tatt bort i 1996 og selskapets navn har vært Dekkmann AS siden da.

Vi har 43 avdelinger fra Mandal i Sør til Alta i Nord. Selskapet Dekkmann AS er en datter av Continental Dekk Norge AS og dermed "datterdatter" av Continental AG i Tyskland.

Produktkvalitet; vi tilbyr topp produkter fra de ledende dekkfabrikanter.

Våre viktigste dekkmerker er:

Continental: Vårt hovedfabrikat er markedslederen i Norge, Continental. Continentals produkter, både sommer og vinterdekk, kommer alltid høyt opp i dekktester, både i Norge og ellers i Europa. Continental leverer alltid topp produktkvalitet!

General: Prisgunstig kvalitetsdekk både på sommer og vinter. Mye dekk for pengene! Har også piggdekk av høy kvalitet.

Pirelli: Vårt andre hovedmerke er Pirelli. Pirelli er verdensledende innen lavprofildekk, og er blant de fremste mht. utvikling og forskning. Pirelli er nummer en i Europa på "Ultra High Performance" dekk - ikke bare som originalutrustning til verdens ledende bilindustri, men også på ettermarkedet.

Felger: Hos oss finner du alt innen lettmetall- og stålfelger i alle størrelser. En nærmere presentasjon av vårt sortiment på lettmetallfelger finner du under "felger" i menyen over.

Bilpleie: Dekkmann er landets største kjede på profesjonell bilpleie. 20 av våre 41 avdelinger rundt om i landet tilbyr denne tjenesten. Les mer under "bilpleie" i menyen over.

Annet tilbehør: Batterier fra Exid Sønnak og Varta. Kjetting fra Flom Kjetting AS og Rodin & Co AS.