↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 70 06 33

Besøksadresse

Kvalamarka 5
5514 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

Velkommen til Dekk 1 Kvala

Dekk1 er en faghandelkjede som satser på kvalitetsdekk og fører alle de kjente dekkmerkene. Gode dekk gir deg økt sikkerhet og økt kjørekomfort - slik at du kan være trygg hele veien!


Dekk1 Kvala utenfor Haugesund har lang og bred kompetanse innen skifte og montering av alle typer dekk. Vi fikser alt fra små trillebårdekk, bildekk og tyngre kjøretøy helt opp til større anleggsmaskiner, og utfører også rimelig oljeskift! Ta kontakt i dag! For oss er ingen jobb for liten og ingen for stor!

 

Vær trygg på at vi anbefaler den felgen som passer deg og din bil. Du skal være trygg på veien uansett vær og føre. Da må du velge riktige dekk. Hos Dekk1 kan du føle deg trygg på at vi vet hvilke dekk som er de beste for deg og bilen din. Lettmetallfelger høyner bilens utseende. På vinterstid er det viktig å velge felger som er lette å vedlikeholde. Hos Dekk1 skal du være trygg på at vi anbefaler den felgen som passer deg og din bil

 

Vi fører blant annet følgende dekkmerker; Michelin, Vredestein, Continental, Nokian, Minerva, Dunlop, Nankang, Cooper, Good Year, Yokohama, Maxxis, Hankook, Pirelli, Toyo, Federal og Sonny.