↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

53 75 44 62
958 04 485

Faks: 52 73 49 18

Besøksadresse

Kyrping
5590 ETNE
  1. Beskrivelse

Velkommen til Best!

Best er Norges eneste forhandlereide bensinstasjonkjede. Dét gir oss frihet til å tilpasse oss de lokale forholdene landet over slik at vi er Best i ditt nærmiljø, med det påfyllet du ønsker!

Best Stasjon AS er et selskap av og for forhandlere som eier eller driver en bensinstasjon eller energiforhandler.
Selskapet ble stiftet høsten 1999, og er i dag Norges eneste forhandlereide bensinstasjonskjede. Best har i dag nærmere 130 stasjoner og 22 energiforhandlere spredd over hele landet.

Best vil gi påfyll til bil og til folk. Påfyll til bilen en ny energi i form av drivstoff, bilrekvisita og fagkunnskap. Hos Best har de ansatte god kunnskap om bil og stasjonene er utstyrt med det nødvendigste av tilbehør til bilen.
Påfyll til folk er ny energi i form av mat/drikke, nyheter/lesestoff og oppmerksomhet. Hos Best serverer vi «brainfood» og ikke bare fastfood. For å få oppmerksomhet gir vi oppmerksomhet til kundene våre, i form av service, kunnskap og humor. Hos oss får man personlig service, det betyr at kundene blir lagt merke til som individ og deres behov respekteres. Vi er løsningsorienterte og hjelper kundene videre på veien.

Kjedens stasjoner er alt fra små lokale enheter, til større sentralt beliggende stasjoner med et bredt utvalg av varer og tjenester.