↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

53 75 69 69

Besøksadresse

Sæbøe
5590 ETNE
  1. Beskrivelse

Velkommen til Etne Auto AS

Me på Etne Auto AS  har som mål å gjere deg nøgd som vår kunde, me har mange erfarne medarbeidere som gjerne står til di tjeneste. Har du eldre eller nett kjøpt ny bil så kan me uansett hjelpe deg med både service og vedlikehald utan at det får konsekvens for eventuelle garantiar. Me har også eigne garantiordningar på deler og arbeid som verte utført av oss.
Som eit spesialtilbod til våre verkstadkundar får du leige bil til kr 375,- pr. dag i den avtalte reparasjonstida. Skulle ikkje me ha bilen klar til avtalt tid får du behalde leigebilen frem til bilen din er ferdig.
I tillegg til vårt verksted har me også eit godt utval av bruktbilar. Me har både norske og nyare importerte bilar. Hjå oss gjer du alltid ein god og trygg handel.


Me utfører EU kontroll og alle typer reparasjoner på alle bilmerker opp til 7,5t totalvekt. Det vil mellom anna seie at alle bobilar og andre mellomstore bilar også kan komme til oss for sine vedlikehaldsbehov. Me er medlem av SjekkPunkt kjeda som er kåra til den beste i landet 4 år på rad. Kanskje fordi den er den einaste verkstadkjeda som er norskeigd

Bileigarar som får utført ordinær kilometerservice etter servicehefte hjå eitt av SjekkPunkts medlemmer, eller tek ein 20-pkt. sjekk og får utført anbefalte reparasjoner får "SjekkPunkt veghjelpsdekning" dei følgjande 12 månadane.

Dette inneber:
Eigenandel ved bilberging eller veghjelp vert dekka.
Prioritert oppfølgjing og reparasjon ved verkstaden.


Har du spørsmål, eller ynskjer å bestille time; ring 53 75 69 69 eller på verkstad@etneauto.no
Du kan også bestille time, eller be om pris via det gule skjemaet på denne sida.

Vår veghjelpteneste med døgnbemanna redningsbil er klar til oppdrag til alle døgerets tider. ring. 974 00 500.