↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 85 09 66

Besøksadresse

Fotveien 32
4250 KOPERVIK
  1. Beskrivelse

Kompetanse siden 1983

Du finner oss på Bygnes ved Kopervik i Karmøy Kommune. Vårt kontor/lager er sentralt og rasjonelt plassert med tanke på transport overalt i regionen. Haugalandet er vårt nærområde med kort vei til Stavanger og Bergen.

Vi tilbyr:  kranarbeid, transport, lager og forflytning av brakker.

 

 

Vår historie

Jakobsen Transport og Flytting ble startet i 1983 som et enkeltmannsforetak og videreført som aksjeselskap, Jakobsen Transport AS, i 2001. Det startet med en lastebil og et kontor hjemme hos Siv og Marton Jakobsen. Frem til 2005 drev vi flyttebyrå i kombinasjon med vanlig transport og kranbil. Vi flyttet til kontor/lager på Bygnes Industriområde i 2005/2006. Fra 2005 har vi spesialisert oss innen kranbiltransport, langtransport og brakkeforflytninger på sjø og vei.

 

Hvem er vi

Du finner oss på Bygnes ved Kopervik i Karmøy kommune, sentralt og rasjonelt plassert med tanke på transport overalt i regionen. Vi har spesialisert oss innen kranbiloppdrag, brakketransport på bil og på båt og har i tillegg stort lager. Vi har kranbiler fra 16 txm - 140 txm med rekkevidde inntil 40 meter. Vi utfører totaljobben med flytting av komplette brakkerigger over hele landet og til utlandet.

 

Våre kvaliteter

  • Fornøyde kunder
  • Vi holder det vi lover
  • Dyktige og erfarne medarbeidere