↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 70 05 80

Faks: 52 70 05 81

Besøksadresse

Svehaugstemmen 1
5535 HAUGESUND
  1. Beskrivelse
  2. Reparasjoner/sertifisering
  3. Service
  4. Produkter

Velkommen til ElektroDrift A/S

ElektroDrift as ble etablert i Haugesund 1953 som elektromekaninsk verksted. Vi har 60 års erfaring og spesialkompetanse med reparasjon, vikling, salg og service av elektromotorer.

ElektroDrift as er et elektroverksted og elektroinstallatør på Svehaug, sør-øst for Haugesund sentrum. Vi holder til i eget bygg med verksted, lager, butikk og kontorer.
Vi tilbyr produkter og tjenester for våre kunder innen landbasert industri, shipping, offshore og andre næringer.

ElektroDrift ble etablert i 1953 i et verkstedlokale ved Skoglandskaien i sørenden av Smedasundet i Haugesund sentrum. Firma holdt til i dette området i tre forskjellige lokaler frem til 2003.
I 2003 flyttet vi fra trange lokaler i Haugesund sentrum til større lokaler i et nyrenovert industribygg på Svehaug. Vi øket vår kapasitet betydelig for å kunne ta i mot større og tyngre elektromaskiner med ny traverskran, ny utbrenning/tørke-ovn og andre maskiner/utstyr.

Firmaet har i dag 8 ansatte. Våre ansatte har flerfaglig erfaring og kompetanse fra arbeid med elektromaskiner, mekanisk arbeid, elektro og automasjon.

I 2008 fikk vi nytt organisasjonsnummer da vi foretok en omorganisering av virksomheten. Det ble etablert en konsernstruktur ved holdingselskapet ElektroDrift Holding as som konsernspiss og hvor virksomheten i ElektroDrift as ble fordelt ved fisjon på de to datterselskapene ElektroDrift Eiendom as og ElektroDrift as.

Hvorfor velge oss
Våre ansatte har lang erfaring med utføring av reparasjon, vikling, salg og service av elektromaskiner.
Vi kan utføre tilstandskontroll og serviceoppdrag på deres elektromaskiner hvor det ønskes og når det ønskes.
ElektroDrift as er et Nemko godkjent Ex-verksted og SKF-sertifisert servicepartner, elektriske maskiner.
Vårt lager i Haugesund inneholder IEC normerte AC-motorer opptil 75 kW, snekkegir, deler og ekstrautstyr for elektromotorer, generatorer etc.

Spesialkompetanse
ElektroDrift as er et firma som har spesialkompetanse med utføring av reparasjon, vikling, salg og service av roterende og statiske elektromaskiner som elektromotorer, generatorer, pumper, gir transformatorer,
tilleggsutstyr etc.

ElektroDrift as utfører garantireparasjoner for følgende selskaper/ produkter:
ESAB/ Sveisemaskiner
Migatronic/ Sveisemaskiner
Luna/ Elektromaskiner ? utstyr

ElektroDrift as er et firma som utfører sine arbeider med topp kvalitet og kvalitetssikring
er derfor høyt prioritert i vår organisasjon.

Det er for tiden en gruppe på ca 65 stk. godkjente elektromekaniske verksteder spredt rundt i hele verden, ElektroDrift var det første verksted i Norge som fikk denne godkjenning.
 
ElektroDrift har siden 2000 vært godkjent av Nemko som «Nemko Autorisert Verksted for Eksplosjonsbeskyttet Elektrisk Utstyr (Ex ? elektromotorer /kapslinger)».

 

Vakttelefon: 918 38 851/ 971 81 756
Vakttelefon kan kontaktes utenom våre ordinære åpningstider som er mandag til fredag fra kl. 07.30 til 15.30.

ElektroDrift as prioriterer høyt å hjelpe sine kunder og kan som regel rykke ut omgående for å bistå ved havari av elektromaskiner. Stans eller redusert produksjon har store kostnader for våre kunder og vi har derfor 24-timers vakttelefon for å kunne gi en rask tilstandsvurdering og anbefaling om nødvendige tiltak.

Samarbeidspartnere: