↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

04440

Besøksadresse

Haraldsgata 165
5527 HAUGESUND
  1. Beskrivelse
  2. Bonuskunde
  3. Praktisk info
  4. Bedriftsavtale
  5. Dollywood
  6. Dolly Dimple's 25 år
  7. Meny

Jakten på Norges beste pizza!

I hele Dolly Dimples levetid har den ekte smaken stått i fokus: Ferske bunner som bakes på egne bakerier hver eneste dag, saus med egne krydderier og marinader, utvalgte råvarer og en smakfull osteblanding bestående av gulost og mozzarella et perfekt utgangspunkt for jakten på Norges beste pizza!

Jakten på Norges beste pizza har ført til at man i Dolly Dimple?s har tradisjoner for å tørre å by på en meny med utradisjonelle smaker, morsomme pizzanavn og frodige historier. Noen pizzaer har vært veldig smale med et lite, dedikert publikum som nekter å spise andre pizzavarianter. Andre pizzaer var veldig innovative og en ?snakkis? den gang de ble lansert, men er alle-manns-eie i dag. Et godt eksempel på dette er Caramba! Aldri før hadde noen tatt nachos-chips på en pizza, i dag tilbyr de fleste pizzarestauranter dette - men ingen kan måle seg mot originalen.

Pizzamenyen vi har i dag er slettes ikke den siste. At vi jakter på Norges beste pizza, betyr at vi alltid må ligge foran - vi leter hele tiden etter fristende pizzaoppskrifter som vil begeistre gjestene våre. Resultatet er at det er hos Dolly Dimple?s gjestene opplever ekte lidenskap og stolthet til pizzahåndverket! Velkommen til våre restauranter!

Dolly Dimple?s er en av Norges største restaurantkjeder med restauranter fordelt over hele landet, fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes der den også har hovedkontor. Kjeden administreres av holdingselskapet PAM AS, som har ansvar for produktutvikling, markedsføring, regnskapsføring og drift. Dolly Dimple?s kjeden eies av NorgesGruppen Servicehandel AS. Adm. direktør er Arna Smistad.