↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 71 40 06

Faks: 52 71 34 80

Besøksadresse

Daniel Danielsensgata 55
5523 HAUGESUND
  1. Beskrivelse
  2. Underholdning & catering
  3. Konferanse
  4. Selskapslokaler

Staalehuset har noe ingen andre har.

I lokaler over 3 etasjer i ett av byens mest særpregede bygg, kan vi by på mangfold! Har du behov for lokaler til selskap, messer, konferanser, kurs, teater, konserter eller show kan vi hjelpe deg. Vi har lokaler som er egnet til det meste! Staalehuset har alle rettigheter og et førsteklasses kjøkken. Selskap fra 20 og opp til 500 gjester er vår spennvidde!

Staalehuset har egen stor parkeringsplass med god plass, og egen kai. Hvis du vil kan du leie Statsraad Lehmkuhl å ta turen innom for litt mat og musikk, vi har plass til både deg og statsraaden...

Når du nyter den fantastiske utsikten fra Staalehuset, mot vest og nord, er det lett å forestille seg et hav svart av båter, folk, garn og sild. Det var der grunnlaget for byen, og Staalehuset, ble lagt.

Vi vil gjerne at du besøker oss, slik at du selv kan få se og oppleve hva Staalehuset kan tilby. Ring og avtal tid for et møte! Vår daglige leder, og kjøkkensjef, Kenth Bohström kan hjelpe deg med planleggingen av små og store arrangementer.

Historien bak Staalehuset

Staalehuset har sitt navn etter Sildakongen, Steffen Staalesen. Han var Norges største eksportør av sild, og en av landets største arbeidsgivere med ca 2000 ansatte. Da han bygde Staalehuset, som sto ferdig i 1919, var det Nord-Europas største betonghus i jugendstil. Mer informasjon om Staalesen finner du her.