↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

417 00 100

Besøksadresse

Raglamyrvegen 11
5536 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

Låssenteret AS er Norges største privateide sikkerhetssenter og låsesmed.  Vi har 28 avdelinger fordelt over hele landet fra Tromsø til Halden. Det betyr at du alltid har et sikkerhetssenter i nærheten og i Haugesund finner du oss på Raglamyrvegen 11, eller på telefon 417 00 180.

 

Vi er hele tiden brennende opptatt av å bygge et ledende fag- og kompetansemiljø innen lås, beslag, adgangskontroll og sikkerhetsløsninger. Vi skal være det beste sikkerhetssenteret i Norge uansett.

Låssenteret har over 300 ansatte 10 i Haugesund. Våre låsesmeder, prosjektledere, montører, beskrivere og systemeksperter sørger hver dag for at private- og næringseiendommer får nye, moderne og stadig sikrere lås- og adgangsløsninger. Vi har solide og gode kundereferanser og referanseprosjekter, på alt fra de små byggene og «naboen på hjørnet» til bygg som krever markedets høyeste sikkerhet.

Låssenteret eies i dag av de ansatte, gründeren Ståle Raa og oppkjøpsfondet Procuritas. Fordelen med vår eierstruktur er at vi kan være en leverandøruavhengig tilbyder av løsninger. Dette sikrer at våre kunder kan stole på at de valg vi gjør er uhildet og de beste for deg. Våre løsninger er alltid tilpasset kundebehov, økonomi og ønsket sikkerhetsnivå.

Selskapet har hatt en kraftig vekst de siste årene, både gjennom oppkjøp og organisk vekst, og vi har alltid hatt en lønnsom drift, noe som bidrar til at vi er en solid og trygg samarbeidspartner Låssenteret AS forventer å omsette for i overkant av 600 millioner kroner i 2021.

Vår oppfordring er klar; Besøk våre nettsider, www.Låssenteret.no, eller stikk innom for en prat, enten du trenger en ny nøkkel, vil ha en elektronisk lås, forvalter et sameie eller leiegård eller skal prosjektere og bygge et større kontor eller industribygg. Vi har erfaringen og kompetansen til å kunne hjelpe deg uansett.

Ingen prosjekter eller oppgaver er for små og ingen er for store.