↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 81 50 03

Besøksadresse

Vestheimveien 23
4250 KOPERVIK
  1. Beskrivelse

GOSH Eriksen Reklame AS

Vi legger stor vekt på god produktkunnskap og vi ønsker å hjelpe deg med å synliggjøre din bedrift i markedet. Vi ønsker å være i forkant, tenke langsiktig og samarbeide med deg som kunde for å finne de rette produktene til enhver anledning. Ved å bruke oss vil vi gjerne gi deg som kunde "gosh" følelsen! Det du ikke finner, finner vi for deg.

Fra den spede start for snart 40 år siden fram til i dag er vi nå 7 ansatte i GOSH Eriksen Reklame. Alle har sitt kompetanseområde og står klar til å yte den beste service for deg som kunde, nye som gamle. 

Vi har et bredt utvalg av produkter som bedrifter kan profilere seg med, spør oss gjerne om råd! Ingen jobb for liten - ingen jobb for stor! Vi er klare for ethvert oppdrag eller forepørsel. 

Vi tilbyr følgende tjenester:
- grafisk design
- strøartikler/reklameartikler
- firmagaver
- profiltøy
- arbeidstøy
- skilt & dekor
- flagg/banner

 - trading (spesial)

- og mye mer..

Som medlem av landets ledende kjede innen profileringsprodukter - GOSH - kan vi synliggjøre din logo ved å fremheve den på våre kvalitetsvarer med høy bruksverdi. Vi har ekslusivitet på kjente merkevarer som Bj Sport (Bjørn Dæhlie), H2O, Kilmanock, Skogstad, Åsnes, Kari Traa med flere. Disse og mange av våre andre flotte leverandører av klær og profileringsprodukter er utstilt i vårt helt nye og flotte showroom på Bygnes. Her er egen gaveavdeling, workwear, ekslusive merker, strøartikler, bag/sekk, og tekstilavdeling. Ta gjerne turen innom i andre etasje for en hyggelig prat over en kopp kaffe.
 
I første etasje har vi nylig samlet all produksjon, både skilt & dekor og tekstiltrykkeri. I vår store bilhall og lyse produksjonslokaler produserer vi skilt og dekor, foliering av bil, innvendig og utvendig skilting for fasade/interiør, industriparker, idrettsanlegg m.m. Vi leverer også seil, bannere og flagg i alle størrelser og utførelser.
 
For avtalekunder kan vi lage egne nettbutikker hvor ønsket utvalg av varer er representert med både bilde og prisen av produktet. 
LES MER OM VÅRE PRODUKTER OG MULIGHET FOR LOGOMERKING PÅ VÅR NYE NETTSIDE : www.eriksenreklame.no

GOSH Eriksen Reklame er stolt medlem av:
  • Haugesundregionens Næringsforening

  • Markedsforeningen på Haugalandet

  • Åkrehamn Vekst

  • Byen Vår Kopervik

  • GOSH - landets ledende kjede innen profil