↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 77 54 70
996 47 229

Besøksadresse

Askelandsveien 101
5570 AKSDAL
  1. Beskrivelse
  2. Produkter
  3. Forhandleroversikt
  4. Generell info

Hausken Lyddemper har spesialisert seg innen lyd- og rekyldemping siden 1992. Siden den gang har vi opparbeidet oss unik erfaring innen lyddemping-teknologi, inspirert av krav fra jegere. Våre produkter i dag er resultatet av over 25 års arbeid, utvikling og lidenskap. Hauskens robuste og effektive baffle-konsept har vært i kontinuerlig utvikling gjennom årene og per idag har vi den beste design-løsning hittil. Våre lyddempere lages i Norge med de høyeste krav til holdbarhet, presisjon, stabilitet og effekt.

 

Hvorfor Hausken?

Hausken leverer Norsk-produserte lyddempere av høyeste kvalitet, for når du søker skogens, fjellets eller viddas ro. Lyddemping i verdensklasse.

Hausken lyddemper har i mange år fått toppkarakter i uavhengige tester, der kombinasjonen lengde, vekt og effekt har vært i fokus. Jakt-serien gir deg optimale effekt per cm. og per gram. Jakten på den beste lyddemper har ført til utviklingen av Hausken XTRM-systemet, et system som kan fabrikkmonteres eller ettermonteres av børsemaker eller jegeren selv.  XTRM-systemet kan gi inntil 7dB mer effekt. XTRM er enda et steg nærmere stillheten.

 

Holdbarhet

Hausken Lyddemper er laget i aluminium av høy kvalitet, og hard-eloksering gir en meget slitesterk overflate.

 

Fleksibelt system

Hausken har utviklet et system der vår standard Jakt-modell kan tilpasses spesiellbehov. Vi har bakkammer i flere lengder og indrediamete. Men den standard Jakt-serien dekker de aller fleste behov. Alle skogens farger og noen flere.

Hausken har flere flotte farger på lager. Våre lyddempere kan fås i blå, oransje, gul, rosa, rustfritt og grønn.

 

Kaliber

Hausken leverer dempere i alle kalibre, fra .17 til og med .50. Det er hele 14 forskjellige senterhull-diametre. Vi mener at å levere et kvalitetsprodukt krever at demperen er bygget i henhold til kaliber.

 

Gjenger

Gjengepartiet er laget i syrefast stål i de fleste dimensjoner, både metriske og UNF/UNEF.