↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

959 70 440

Besøksadresse

Fåholmen 4
4160 FINNØY
  1. Beskrivelse
  2. Bussruter
  3. Reisevalg AS

Velkommen til Finnøy Buss!

Finnøy Buss AS er et turselskap og rutebilselskap med 8 turbusser og 7 minibusser lokalisert i Stavanger, Haugesund og Finnøy. I Finnøy har vi også to skolebusser og yter tjenester for kommunens skoler på Finnøy. Vi tilbyr bussturer og flyturer i innland og utland. Vi skreddersyr våre turer etter kundens ønsker, så utfordre oss gjerne på nye reisemål!

På disse sider finner du også ideer til diverse reiser. Trenger du lokalkjøring i Rogaland eller lengre turer for idrettslag, kor, skole, barnehage, korps osv. så har vi lang erfaring og gode sjåfører.

Bussene er vår arbeidsplass og din avslappingsplass og vi er stolte av å kunne si: Vi gir deg mer en du forventer! Finnøy Buss AS er tilsluttet Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier.

Finnøy Buss AS eier også reiseselskapet Reisevalg AS og bussselskapet Busstur AS i Haugesund der våre medarbeidere gir dere den samme gode tjenestene som oss. Tilsammen gir vi deg/dere «Mer enn dere forventer».

Trenger du lokalkjøring i Rogaland så har vi lang erfaring. Bussene er vår arbeidsplass og din avslapningsplass og vi er stolte av å kunne si: Vi gir deg mer enn du forventer! Finnøy Buss as er tilsluttet Reisegarantifondet og har stilt de nødvendige garantier.

 

 

AKTUELT

 

Turer

  • Julemarked i Bremen, Julemarkedstur til Bremen 26. november 2014
  • Koselige shoppingturer til Danmark og Sverige. Billige shoppingturer med opplevelser
  • Shopping på Grensen. 16. 19. oktober 2014
  • Oktoberfest i Haugesund. 11. 12. oktober 2014
  • Færøyene. Ny tur i 2015

 

Skal din gruppe på tur?
Vi har lang erfaring på alle typer gruppeturer. Dagstur eller helgetur i nærmiljø eller litt lengre bort. Gi oss gjerne utfordringen. Skal ditt firma på tur ? konferanse eller kosetur? Er det en konsert dere vil på eller skal idrettslaget spille en viktig kamp? Kan hende skolekorpset skal imponere et nytt publikum? Har du en gruppe unge eller eldre som skal på tur? Da vil våre busser og våre sjåfører ta dere trygt frem og gi dere ?Mer en dere forventer!?

Ta kontakt for en uforpliktende pris på din reise. Vi skreddersyr turen etter deres behov og ønsker.

 
Trenger du buss?
Finnøy Buss as har seks store turbusser og tre mini-busser plassert i Stavangerområdet og på Finnøy. De står klare til å kjøre deres gruppe og stiller opp hvis dere trenger skyttelkjøring til arrangementer både lokalt i regionen og om det skulle være lengre vekke. Kveld, helg eller vanlig dagtid, bussene våre stiller opp. Vi er stolte av våre sjåfører som yter sin tjeneste med smil og varme og gir deg gjerne ?Mer enn dere forventer?. :-)

Ta kontakt med oss.

Ta kontakt med oss
for en uforpliktende pris på skreddersydde turer!

KVALITET ? TJENESTE
PUNKTLIGHET ? FLEKSIBILITET
OPPLEVELSE ? GODE MINNER