↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

982 03 997

Faks: 51 62 92 35

Besøksadresse

Kirkegata 177
5525 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

En ren historie!

Elite Service Partner AS finner du i 20 byer i Norge, - og kanskje kjenner du en av de over 1100 ansatte der. Det som i etableringsåret var et lite èn-mannsforetak, på Høvik ved grensen til Oslo, er blitt til en av de desidert største servicebedriftene i Norge.

Selskapet har sunn økonomi, moderne maskin- og bilpark samt eget moppe- og mattevaskeri. Det hører med til historien at eieren i dag Steinar Myklebust, er den samme som startet det hele det året CD-platene kom på markedet, i 1983, - og hovedkontoret er fortsatt på Høvik!

Det er fremdeles renhold som er kjernevirksomheten. Men selskapet er i de senere årene også blitt en betydelig aktør innen områdene eiendomsservice, facility management, kantinetjenester og betonggulvsliping. Selskapets forskjellige tjenester leveres til så vel offentlig virksomhet, som til privat næringsliv.

Det som begynte med vinduspuss og vask av trapper, er med andre ord blitt en blomstrende virksomhet!

Tjenester

Hva kreves av en tjenesteleverandør?

Når man kjøper tjenester av en servicebedrift oppstår det forventninger! Avtalen skal selvfølgelig oppfylles, men hva med kommunikasjonen og det som kalles ?service?, vil det fungere? Det er helt naturlig at vi som leverandør er opptatt av kundens meninger om oss.

For å kunne ta vare på det gode forholdet mellom partene stilles det krav til rutiner og systemer hos servicebedriften. Elite Sevice Partner AS har valgt å sertifisere sine ledelsessystemer for å bevise at de virker slik at forventninger kan innfris!

Vi stiller altså strenge krav til oss selv, krav om kontinuerlig forbedring. Det er nødvendig for å kunne levere tjenester til et marked som har stadig høyere forventninger, ikke minst på vegne av miljøet.

Renhold

Renhold - hva er det?

Vi lever av renhold!
Det å være god på renhold er en komplisert affære med mange sider. Vårt mål er å levere det beste renholdet i forhold til kundens behov! Da må vi bli kjent med din virksomhet og sammen definere dine behov.

Et godt renhold er en fornuftig og lønnsom investering. Godt renhold innebærer at alle har tilgang til et rent arbeidsmiljø. Dette øker trivselen, minsker sykefraværet og gir bedre produktivitet som resultat.

Les mer...

 

Eiendomsservice

Det er vanskelig å klare seg uten en vaktmester!

Vanskelig å klare seg uten!

Godt vedlikehold er avgjørende for å opprettholde verdier i bygningsmassen. Eiendomstjenester er derfor en fornuftig og lønnsom investering, i tillegg til at det er med på å øke trivselen og tryggheten på eiendommene. Vi har faste vaktmestertjenester hvor vi sammen setter opp en arbeidsliste for vår vaktmester etter dine behov.

Vi kan levere alt fra skreddersydde løsninger fullstendig tilpasset den kundens behov, krav og ønsker. Vi vektlegger fleksibilitet og profesjonalitet i vårt arbeide.

 

Matteservice

Matter leveres og byttes etter behov.

Slipper ikke inn!

Et godt inne miljø starter ved at smuss ikke slipper inn i lokalene. Viste du att 80% av skitten som kommer inn i en bygning kommer med fottøyet? Ved riktig bruk av våre matter vil du stoppe opptil 80% av skitten ved dørene. Våre matter er designet for og holde på smuss og skitt.

Matter leveres og byttes etter kundens behov. Riktig frekvens på byttene er viktig for å opprettholde en god renholdseffekt av dine matter. Våre konsulenter har lang erfaring med matteservice og tilbyr uforpliktende befaring og pristilbud.

Våre matter er av svært høy kvalitet. Vi leverer i dag matter til kjøpesentre, kontorer og butikker. Vi har svært konkurransedyktige priser.

Matteservice er en gunstig måte å sikre at det alltid er rent og innbydende i ditt inngangsparti.

Vaskeritjenester

Vasker tøyet ditt!

Vil du at vi skal vaske arbeidstøyet som brukes i din bedrift?

Vaskeriene våre er godt utsyrt og hensynet til miljøet dominerer måten vi håndterer oppgaven på. Alt skyllevann resirkuleres og oppvarming foregår med propan.

Kontakt oss slik at vi kan se nærmere på ditt behov!

 

 

Kantine

Alle vil ha god mat på jobben!

Det alle vil ha på jobben!

Våre kantinetjenester leveres av vårt søsterselskap Elite Kantine Partner AS.

Vi er en totalleverandør av skreddersydde kantinetjenester med fokus på sunne matvaner, god service og høy kvalitet.

Se mer på kantinens hjemmeside ...