↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52711250Haugesund
52853290Karmøy

Besøksadresse

Oddagata 8
5525 HAUGESUND
  1. Beskrivelse

BLI FRIVILLIG I RØDE KORS!

Ønsker du å gjøre en frivillig innsats for andre som trenger din oppmerksomhet, omsorg og kunnskap? Det kan du få anledning til hos oss. Gi av din tid til noen og få igjen glede og erfaring gjennom kontakt med andre mennesker.

Dette kan du gjøre..
I frivillig innsats finner vi en viktig energi og kraft i det norske samfunnet. Det finnes så mange oppgaver som ikke uten videre lar seg løse av markedet på den ene siden eller velferdsstaten på den andre siden.

I tillegg til vårt kontor i Haugesund har vi også kontor på Karmøy : Austre karmøyveg 182, 4250 Kopervik

 

Hjelpekorpset
Har du lyst til å lære førstehjelp og være med på redningsarbeid til lands og til vanns? Da kan Røde Kors Hjelpekorps være noe for deg!

Ungdom
Synes du at ungdom bør engasjere seg mer? Har du lyst å jobbe med saker som angår ungdom? Sammen med oss får du mulighet til å drive med noe spennende og samtidig gjøre en god gjerning!


Omsorg
Røde Kors Omsorg er en samlebetegnelse for det humanitære arbeidet Røde Kors gjør i Norge, ved siden av Røde Kors Hjelpekorps og Røde Kors Ungdom. Herunder har Røde Kors mange spennende aktiviteter innenfor oppvekst, migrasjon og flerkultur, sosial inkludering, vold og konflikt og psykososial beredskap.


Bli frivillig!
En time sammen med en som trenger en å snakke med. En lørdag på et idrettsstevne. En ferieuke med andres barn. Vi har mange aktiviteter som gir mange en rikere hverdag.


Gi blod!
Blod kan hverken kjøpes eller fremstilles kunstig. Mange mennesker kan ikke leve uten blodoverføringer - de er avhengig av hjelp fra medmennesker.


Gi et bidrag
Hver eneste dag blir uskyldige mennesker ofre for krig, vold og naturkatastrofer. Den humanitære katastrofen og de enkeltes lidelser varer som regel lenge etter at pressen har pakket sammen og vi har dratt.
 

Bli medlem
Som medlem i Norges Røde Kors gjør du det mulig at våre frivillige kan opprettholde og videreutvikle alle hjelpe- og omsorgsoppgavene i ditt nærmiljø. Du blir også del av en verdensomspennende organisasjon.


Ta et førstehjelpskurs

Det kan være en venn, en kollega eller en helt fremmed som blir akutt syk eller skadet. Vet du da hva du skal gjøre? Er du villig til å hjelpe? Rogaland Røde Kors tilbyr førstehjelpskurs for bedrifter, lag og privatpersoner.