↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 84 44 44
908 44 444

Besøksadresse

Rådhusvegen 11
4270 ÅKREHAMN
  1. Beskrivelse

Bøhn Regnskap

Bøhn Regnskap har i dag kunder over hele landet, men hovedtyngden holder til på Karmøy og Haugalandet. Kundemassen omfatter rundt hundre aksjeselskaper og 300 personlige virksomheter, om lag hundre kunder innen jordbruk og fiske, fra små sjarker til store industritrålere.

I Bøhn Regnskap AS setter vi vår ære i personlig service, kompetente medarbeidere og fornøyde kunder. Selskapet har vokst fra penn og papir til egen serverpark, myndighetskontakt, kundeinnlogging og moderne IT-løsninger.

Det vil likevel alltid være viktig for oss å ikke vokse fra kundene våre, men med dem. Den personlige kontakten og plass for både store og små tall vil derfor være sentralt for oss også i fortsettelsen. Det samme gjelder vår uavhengighet. Vi ser det som en styrke at vi er lokaleid og kjedeuavhengig. Vi snur oss raskt og er tett på deg som kunde.

Vi vet at du ikke startet bedrift for å drive med regnskap
Vi vet hvor kostbart det kan bli å ikke ha tid
Vi vet hvor krevende det er å holde seg oppdatert på alle lover og regler
Vi vet hvordan vi kan hjelpe deg


Enten ditt regnskap består av små tall eller store tall, så skal det være i orden. I Bøhn Regnskap AS setter vi vår ære i å få tallene på riktig plass, små som store. Et godt og ryddig regnskap gir deg oversikt og hjelper deg til å ta riktige beslutninger. Du slipper unødig engstelse og uro over tidsfrister og skjema, lover og regler. Det er ikke dette du skal drive med!

Så ta tiden din tilbake og la oss ta tallene!


Kontakt oss for mer informasjon.