↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

52 82 00 60

Besøksadresse

Syreveien 30
4280 SKUDENESHAVN
  1. Beskrivelse

Sørhåland privatskole

Invester i ditt barn fremtid

Om skolen:
Sørhåland privatskole har en kristen formålsparagraf og skal ha en tydelig miljø og friluftsprofil. Skolen er godkjent for inntil 140 elever i 1-7 klasse. Vi er pr. idag 95 elever
. Vi legger stor vekt på å formidle det kristne budskapet samt det kristne verdisynet som det norske samfunnet er bygget på.

Uteskole
Friluftsliv står høyt i kurs hos oss. Hver uke er klassen på en eller annen tur for å benytte naturen til læring og kos.

Engasjerte lærere
Våre lærere har "tatt eierskap" i skolen vår. De er skolen og engasjerer seg utover det en forventer av dem. Dette skaper et godt miljø som igjen gir bedre læring.
 

Høy faglig kompetanse
Vi er stolt over vårt personale. Alle våre ansatte har høy faglig kompetanse.

SFO med faglig kvalitet
Vi legger mye arbeid ned i SFO. Skolefritidsordningen skal IKKE være en oppbevaringsplass for dine barn. Vi legger stor vekt på at dette skal være et tilbud som gir noe til barna.

Høy faglig kompetanse
Vi er stolt over vårt personale. Alle våre ansatte har høy faglig kompetanse.

IT
Vi er i fremste rekke på IT, både kompetanse- og maskinmessig. Vi har siste nytt innen Smartboard, i-Pad til de yngste elevene og topp moderne datarom. Det er også elev-pcer i alle klasserom.

Årlige elevforestillinger
Vi legger stor vekt på at elvene skal bli trygge på seg selv. Hvert år inviterer vi til elevforestillinger ved skolen vår.
 

Flott elevflokk
I skoleåret 2012/2013 har vi totalt 95 elever ved skolen vår. De er alle unike, det er denne flokken som er skolen vår. Det er elevene som står i fokus og det er de som er vår motivasjon til å drive en god skole.

Ta kontakt for mer informasjon
Telefon: 52 82 00 60