↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

474 75 555

Besøksadresse

Frakkagjerdveien 162
5563 FØRRESFJORDEN
  1. Beskrivelse

Velkommen til Kroken Haugaland

Kroken Haugaland er en del av Kroken Caravan AS, Norges største forhandlerkjede med åtte avdelinger i Bodø, Åndalsnes, Ålesund, Oslo, Brumunddal, Østfold, Haugesund og Kristiansand. Vi har en attraktiv merkeportefølje med merkene Hymer, Eriba, Bürstner, Niesmann, Laika og Carado; eid av Europas største aktør i caravanbransjen Erwin Hymer Group.

 

50 års erfaring gir deg en trygg handel

Alle merkene importeres til Norge av vårt søsterselskap Solid Import AS. Historien vår går helt tilbake til 1971, da Kroken Caravan AS ble etablert på Åndalsnes av Leif Kroken. Siden den gang har vi vokst, både i omsetning, antall merker og antall avdelinger, og vi har forsynt det norske markedet med tusenvis av vogner og bobiler siden den gang.

 

Våre produkter

Produktspekteret favner fra den helt enkle campingvogna til eksklusive bobiler i millionklassen. Lang erfaring og solid kunnskap kommer våre kunder til gode. Vi har som mål at alle våre kunder skal være fornøyd med sin handel uansett om det er deler, rekvisita, campingvogn eller bobil de har kjøpt. I tillegg har våre butikker velassortert utvalg av campingutstyr og tilbehør til ditt campingliv.

 

Verksted

Det er viktig for oss at du som kunde opplever trygghet i forhold til oppfølging, ettermarked, reparasjoner, garanti- og forsikringssaker og service. Hos oss får du en komplett verkstedpakke. Vi tilbyr omfattende service og reparasjoner på alle bobiler og campingvogner.

 

Utleie

Er du usikker om bobillivet er noe for deg, men drømmer om en opplevelsesrik ferie? Lei en bobil med Kroken og Rent Easy og nyt frihetsfølelsen på hjul! Hos oss kan du velge mellom et stort utvalg av enheter til leie, og vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte bobilen tilpasset dine behov!