↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

404 03 651

Besøksadresse

Norheimnæringspark
5542 KARMSUND
  1. Beskrivelse

Du har hørt om Grete Roede, og kjenner sikkert også noen som har gått på Grete Roede-kurs. Men vet du hva det går ut på?
Når du skal ned i vekt trenger du kunnskap om sunt kosthold og å vite hvor mye mat og aktivitet kroppen din trenger for å gå ned inntil en kilo i uken.

Ned inntil en kilo i uken
Spiser du feil mat, for store måltider eller kanskje for sjelden? Bli bevisst på dine utfordringer, din kursleder hjelper deg!

Fokus på matglede
Med Roede-metoden spiser du god og velsmakende, variert og sunn mat. All mat er lov, du trenger ikke å slutte med noe. Men du lærer hva du bør spise mye av, og hva du kan spise litt mindre av. Visste du at du kan spise karboredusert på Roede-kurs?

Ikke bare kosthold
Du får hjelp og motivasjon til å komme i gang med fysisk aktivitet, det er like viktig som et sunt kosthold når du skal ned i vekt. Øker du muskelmassen, øker også forbrenningen din du går lettere ned i vekt, samtidig som du får økt overskudd og mye bedre humør!

Unike kursledere
Våre kursledere har selv vært overvektige. De vet derfor hva som skal til for å lykkes med både å gå ned i vekt, og like viktig: for å holde vekten etterpå.
 
Åtte ganger sammen med andre
På et Roede-kurs møter du andre som har et mål om å gå ned i vekt, innarbeide sunnere vaner og en varig endring av livsstilen. Dere møtes en gang i uken, åtte ganger, og deler nyttige erfaringer, inspirasjon og gode tips. Her er alle våre kurstyper.

Gode vaner for livet
Et Roede-kurs er IKKE en kur eller en diett. Her får du derimot nye gode vaner som skal vare livet ut. Vi gjør sjelden dramatiske endringer, heller justeringer av kostholdet og aktivitetsnivået.

Lettere sammen
Du blir veid en gang i uken - vekten er hemmelig, det er kun du og din kursleder som vet tallet. Vi bruker vekten kun for å kunne følge med utviklingen, om det går riktig vei, enten for fort eller for sakte.

Tenk deg slank
På kurset lærer du teknikker for å mestre utfordringer, samt hvordan du kan motivere både deg selv og andre til å komme i mål - og holde på de gode vanene.

Roede-kostholdet:

  • Er lett å følge over tid
  • Utelukker ingen matvaregrupper
  • Er familievennlig alle kan spise den samme maten
  • Gi et motiverende vekttap
  • Bidrar med kroppens behov for næringsstoffer
  • Ivaretar helsehensyn i forhold til livsstilssykdommer, feks hjerte og karsykdommer, diabetes og kreft
  • Er i tråd med de offisielle anbefalingene